Sayfa 142/1000 İlkİlk ... 4292132140141142143144152192242642 ... SonSon
Arama sonucu : 7998 madde; 1,129 - 1,136 arası.

Konu: YATIRIM FONLARI ( & Mevduat faizi karşılığı oranları)

1. Eral bey GPG için şöyle tespitte bulunmuş
    "Önemine istinaden yinelemekte yarar görüyorum. GPG hisse senedi yatırımlarınız için bir alternatif değil. Borsada güçlü bir ralli yaşanırsa bundan bire bir yararlanamaz. Yatırım felsefesi düşük ölçekli riskler alarak mevduat üzeri düzenli getiri sağlamak. Bu felsefe değişmeyecek."

şimdi bu durumda elimdeki GPG leri ne yapmalı?
    borsada yükseliş bekliyorsak bu yükselişten çok fazla yararlanamayacağını belirten bir fonda bu ayları geçirmek ne kadar mantıklı? (ki çoğunluğun tahmini bu yönde üstelik eral bey bile eylül ekim aylarını pozitif bekliyorum diye belirtmiş)

bu süreçte pozitif getirisi daha fazla olabilecek fonlar hangileri olabilir?

2.  Alıntı Originally Posted by admustafa Yazıyı Oku
    Valör sevmeyenlerin uzak durması gereken bir fon TPZ alış T+1 satış T+5
    Benim yıllık tatil süresi. Yaz tatiline çıkmadan önce sat, paran geldiğinde hazır. aha ahaaaaa ahaaa ..

IAR in tefastaki grafigine bakarmisiniz
    😃😃😃

4.  Alıntı Originally Posted by m.exclusive Yazıyı Oku
    Eral bey GPG için şöyle tespitte bulunmuş
    "Önemine istinaden yinelemekte yarar görüyorum. GPG hisse senedi yatırımlarınız için bir alternatif değil. Borsada güçlü bir ralli yaşanırsa bundan bire bir yararlanamaz. Yatırım felsefesi düşük ölçekli riskler alarak mevduat üzeri düzenli getiri sağlamak. Bu felsefe değişmeyecek."

şimdi bu durumda elimdeki GPG leri ne yapmalı?
    borsada yükseliş bekliyorsak bu yükselişten çok fazla yararlanamayacağını belirten bir fonda bu ayları geçirmek ne kadar mantıklı? (ki çoğunluğun tahmini bu yönde üstelik eral bey bile eylül ekim aylarını pozitif bekliyorum diye belirtmiş)

bu süreçte pozitif getirisi daha fazla olabilecek fonlar hangileri olabilir?
    BIST'te yükseliş bekleyen için GPG uygun bir fon değil. Hisse yoğun veya hisse miktarı %50 üzeri bir değişken bir fon seçmek Bist'te beklenen yükseliş için doğru seçim olacaktır.

5.  Alıntı Originally Posted by Maydonozcu Kamil Yazıyı Oku
    Benim yıllık tatil süresi. Yaz tatiline çıkmadan önce sat, paran geldiğinde hazır. aha ahaaaaa ahaaa ..
    Tatilde parasız ne yapacaksınız

6.  Alıntı Originally Posted by Webster Yazıyı Oku
    IAR in tefastaki grafigine bakarmisiniz
    😃😃😃
    Baktım üstadım İnişler çıkışlar için diyorsanız normalde inip çıkmıyor fon serbest bir fon hafta bir fiyat açıklıyordu büyük bir ihtimalle o gördüğünüz iniş çıkışlarda sonradan hergün fiyat açıklamaya başlamış

Alıntı Originally Posted by admustafa Yazıyı Oku
    Baktım üstadım İnişler çıkışlar için diyorsanız normalde inip çıkmıyor fon serbest bir fon hafta bir fiyat açıklıyordu büyük bir ihtimalle o gördüğünüz iniş çıkışlarda sonradan hergün fiyat açıklamaya başlamış
    Ruyamda gordum
    Tcd den cikiyordum...hayrolsun...
    Etkisinde kaldim
    Getirisi iyi t artisi olmayan birsey ariyorum ustadim

8.  Alıntı Originally Posted by Webster Yazıyı Oku
    Ruyamda gordum
    Tcd den cikiyordum...hayrolsun...
    Etkisinde kaldim
    Getirisi iyi t artisi olmayan birsey ariyorum ustadim
    IAR gelmez size o zaman üstadım haftada bir giriş çıkış ve ayrıca sözleşme falan gerekiyor alım yapmak için 6 ayda %34 getirmiş bu arada %20 performans ücreti düş %28 fena sayılmaz %10 stopaj %25 6 ayda

Sayfa 142/1000 İlkİlk ... 4292132140141142143144152192242642 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •