Sağlık sektöründe devlet çok ciddi yatırımlar yaptı yapıyor
eskiden paralı kesim sağlıkta özel sektörü lüks olduğu için tercih ederdi
şimdi devletle yarışamaz halde
sektöre bir de buradan bakınız
kısa vadeli hareketler başka şey.
Printable View
Herkes buraya kendi hisselerini yazsa 500 tane hisse olur,,,,seçtiğiniz hisseleri beklentileri ile paylaşsanız daha güzel olmaz mı?:)
Fonet,aksen,kardemird elimdeki hisseler..Bilişim konusunda fonet,enerji konusunda aksen,sanayide kardemird orta vadeli hisselerim.y.t.d.
Rabbim sizden razi olsun değerli hocam. Sizi yorduğum için hakkınızı helal ediniz. Teşekkür ederim.
selam herkese..
corona ile mücadeleye devam..
bucım boluc anele(karımızı aldık) merko yataş konfurt ieyho tupraş kardemir petkim özgyo ihglm albrk skbnk ve uşak porselen ile devam...
ilgilenen olursa imzamda ki trading wiev haftalık evladiyelik incelemelerime bakabilir..
yanarım güneş sigorta satan aklıma yanarım..para bist 30 dışında ve ve kesinlikle spotta...vioba bulaşmayın saygılarımla
Naten
sekur
ıcbct
garfa
krgyo
San.Hakan Bey ICBCT de 4.90 maliyetle yakalanmış biri olarak ICBCT deki hedef fiyatınız öngörünüz bekleme sürenizi merak ediyorum. beni yıprattı bu kağıt. Cevabınızı almadan da bugün bana uyku yok bilesiniz. Merakla bekliyorum. Şimdiden teşekkür ederim...SM-J110H cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
[QUOTE=körhacı;4382205]San.Hakan Bey ICBCT de 4.90 lük maliyetle yakalanmış biri olarak ICBCT deki hedef fiyatınız öngörünüz bekleme sürenizi merak ediyorum. beni yıprattı bu kağıt. Cevabınızı almadan da bugün bana uyku yok bilesiniz. Merakla bekliyorum. Şimdiden teşekkür ederim...
SM-J110H cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
4.81 kurtulur ise HEDEF 5.25 sonrası için tekrar bakarız. Teknik saatliğe düştü.
bucim beğendim birde tekfen halen hareketini yapmadı bu gün erteledi yarın izlemeye devam ytd
üSTAD Flap de durum nedir
GEREL Yarın tepki verecek gibi duruyor
Sn. Celik hocam . Tüp te biraz bugün kacak vardı. Aygaz beklentiniz devam ediyormu? Teşekkürler...
SM-A720F cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
Sekur yorum rica edebilir miyim hocam
Teşekkürler
Selam değerli hocam. Sermaye çok az olduğu için dün TKFEN e yanaştık. Destek ve dirençleri rica ediyorum. Hangi seviyeleri görebilir? Şimdiden teşekkürler.
Hocam size zahmet olmazsa ALGYO,, Bı yorum yaparmisiniz
PRA-LX1 cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Goody yorum lütfen
Teşekkürler
SM-N910C cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
krgyo yarın hareketli beklediğim hisselerden ytd boll kazançlar
Hocam merhb.
Ardyz ne olur. Daha gider mi.
Redmi 7 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
Garfa
krgyo
ceoem
cment
sekur
ıcbct
SADECE GÖRDÜKLERİMDİR Gözlük numarası bazen yanıltıyor. Beni bağlar. YTD
Teşekkür ederim
SM-N910C cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
https://www.tradingview.com/x/1EMaAPUP/
14.25 üzeri kapanışlarda üstteki hedefler izlenebilir.