düşündüğünüz için teşekkür ederim.
haklısınız şikayet eden olabilir.
haksızlığa evet diyenlerin Allah belasını versin.
Printable View
düşündüğünüz için teşekkür ederim.
haklısınız şikayet eden olabilir.
haksızlığa evet diyenlerin Allah belasını versin.
İnşallah elin mahkum alırsın bademcikgil..
Favorimiz zorla yönümüze çekmek böylesileri.. Ya daa gendileri bilir gendilerine hesabı..
Bugün artı kapatırsa hafta içinde 1250 üzerine atar...ytd
hisse.net kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi
hadi pala ver 13 e yerine koyak
bend egünlerdir sağlık bakanlığı ile çatılşma halindeyim. sağlık ocağına 10 günd ebir 180 zatürre aşısı veriyorlar 9 doktor var 20 şer aşı düşüyor. 1,5 ayda gelen toplam aşı sayısı bizim doktora sadece 20
ben aşı listesinde 220. sıradayım 1,5 ayda 20 kişiyi eledim bundan sonra haftada 20 aşı gelirse bana tam olarak 2 ay sonra sıra geliyor:)
FED/EVANS: BANA EN ÇOK SÜRPRİZ OLAN, ABD'NİN KRİZ ÖNCESİ EKONOMİSİNE %90 DÖNÜŞÜ OLDU
o ne demek
??
:drunk:
Tüm pozları kapattım. Türkiyenin en güvenilir yatırım enstrümanına gidiyorum bi süre. Longuna ayrı shortuna ayrı...
RNE-L01 cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
FED/EVANS: COVİD-19 ÖLÜ SAYISININ YÜKSELMESİNE RAĞMEN SÜRPRİZ OLDU, BÜYÜME BEKLENTİMİ İŞARETLEDİM
ver coşkuyu veerrr coşkuyuuu
şemmammee şemmameeee şemmame şemame
:halay:
halay çeken bizonlar görüyorum
Portfoyu full bile girsem rahat uyuyacağım bir enstrüman. Hayır hayır faiz değil ondan daha güvenli :) saka maka enflasyon bazlı bi ürün olsa millet parayı katlardı herhalde
RNE-L01 cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
bu nasıl iş 300 de 1800 alış.. 500 de 1300 satış
26 daki mallarıda al al utanma
reyiz konşurken veriyorlar
damat konuşurken ayrı veriyorlar
bu nedir ya
kudüs diyi..
Merkezin vioptaki dolar shortları nasıl
İş yapıyor mu
Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi
şemmamme şemmmameee
Rusya'dan koronavirüs ilacı açıklaması: Gelecek hafta satışa çıkıyor
Rusya'da (Covid-19) hastalarının tedavisinde kullanılan 3 ilacın eczanelerde satışına izin çıktığı bildirildi.
İlaçlardan Areplivir'in eczanede satış fiyatının bin 200 TL olacağı ifade edildi.
https://www.mynet.com/amp/haberler/ilac
cml adlı kullanıcıya tekrar itibar puanı vermeden önce biraz diğer kişilere de puan vermelisiniz.
git gide azalıyoruz be
Bu başlığı şu anda 101 kişi okumaktadır. (28 üye ve 73 ziyaretçi)
herif spota asılıyor
bakalım
nosfecagri adlı kullanıcıya tekrar itibar puanı vermeden önce biraz diğer kişilere de puan vermelisiniz.