Artan

291,50 10 17:58
99,00 10 17:57
16.477,50 10 17:59
134,20 10 17:59
71,50 10 17:55
Artan Hisseler

Azalan

11,87 -9.94 17:59
512,00 -9.94 17:59
56,90 -6.72 17:59
90,65 -6.55 17:58
32,62 -6.43 17:59
Azalan Hisseler

İşlem

25.432.600.814,05 17:59
24.509.953.978,00 17:59
18.977.999.301,36 17:59
14.938.461.889,30 17:59
14.375.505.971,00 17:59
Tüm Hisseler
Sayfa 1/3 123 SonSon
Arama sonucu : 7986 madde; 1 - 8 arası.

Konu: Viop - XXV

Hybrid View

Previous Post Previous Post   Next Post Next Post
    ya arkadaşlar bir şey soracağım bu milli eğitim ne yapmaya çalışıyor

bugün kızımın 13:00 ile 17:30 arası canlı dersleri var ve her gün böyle olacakmış.

eba sabah çöktü bu sefer zom kullandılar şimdi ne durumda bilmiyorum.

elektrik - internet bunları neden bize yıkıyorlar. belki ben kiracıyım internetim yok günde 5 saat canlı ders ne demek sisteme girememek ayrı bir dert maliyeti vatandaşa yıkmak ayrı bir dert.

böyle bir eğitim sistemimi olur.

altyapı yok sürekli yoğunluk donmalar vs. birde herkesin evinde bilgisayarı tableti interneti varmı ki?

angutlar bunları düşünmüyorlar mı?

kızım derse giremiyor yoğunluktan yok ses gelmiyor vs. neredeyse ağlayacak kızdım öğretmenini arayacağım seni derse sokmayacağım dedim. sustu.

bu rezillerin yaptıkları yüzünden ben niye çocuğuma kötü davranmak zorunda kalıyorum.

şimdi cimere yazacağım.

adam gibi altyapı kurun her eve ücretsiz pc ve internet verilsin diye

bakalım ne cevap gelecek.
    Yazdıklarım Yatırım Tavsiyesi Değildir.

2.  Alıntı Originally Posted by bb79 Yazıyı Oku
    ya arkadaşlar bir şey soracağım bu milli eğitim ne yapmaya çalışıyor

böyle bir eğitim sistemimi olur.

altyapı yok sürekli yoğunluk donmalar vs. birde herkesin evinde bilgisayarı tableti interneti varmı ki?
    ulkenın her seyı tam da bır egıtım mı eksık, gayet normal bır durum bana kalırsa... aksı olsa, sıstem duzgun ıslese ona sasırmak gerekırdı asıl...
    Markets may remain irrational longer than you can remain solvent.

Alıntı Originally Posted by Desperado Yazıyı Oku
    ulkenın her seyı tam da bır egıtım mı eksık, gayet normal bır durum bana kalırsa... aksı olsa, sıstem duzgun ıslese ona sasırmak gerekırdı asıl...
    haklısınız

bir ara yaz tatilinde teşvik için camiye giden çocuklara ve çok namaz kılan çocuklara tablet pc bisiklet dağıtılıyordu.
    Son düzenleme : bb79; 22-09-2020 saat: 16:54.

4.  Alıntı Originally Posted by Desperado Yazıyı Oku
    aile reisi olarak, herkes kendi gemisini yüzdürmeye, kurtarmaya çalışmalı...normalde de zaten çok sorun var, üstüne pandemi her şey için bahane zaten...bu nedenle ülkemiz adına elimizden çok bir şey gelmese de, kendi ailemiz, çocuklarımız için iyi planlama yapılmalı.

mesela, ağustos ayında anadolunun bir şehrinde yakınaım internet için başvuru yaptı, normalde 1 haftada biten süreç, bir ayı geçmeye başladı..sonuçta alt yapı, iş gücü vs planlanırken belli bir talebe göre kapasiteler belirlenir..böyle yüksek ve ani talepler her yerde sıkıntıya sebep oluyor...ne yapılmalıydı, böyle olacağı belli olduğundan belki temmuz dan internet konusu halledilmeliydi.

bilgisayarım sıvı teması sonucu kaput oldu, temmuz da siparişi verdim, bir kısmını da ödedim..ağustosun ortasında fiyatlar zıplamış..okullar nedeniyle aşırı talep, kur artışı vs...%20-30 fiyat artışından bahsediyordu bilgisayarcım...kıt kanaat geçinen aileler için büyük sorun...öyle ki, yine gelen müşterilerden gördüğüm, bir bilgisayarı olan, aynı anda iki öğrenci derse bağlanacağı için ikinci bilgisayarı almaya çalışıyordu.

yani şu dönem arz talep konusunda ciddi dengesizlikler var...ona göre planlı ve tedbirli olmak lazım...dönem dönem bazı ürünlerin bulunamadığı ya da normalden paha ı olduğu zamanlar yaşayabiliriz.
    Önemli dönüm noktalarını, beğendiğim analizleri Twitter dan da paylaşıyorum...@cautionary53

Alıntı Originally Posted by Cautionary Yazıyı Oku
    aile reisi olarak, herkes kendi gemisini yüzdürmeye, kurtarmaya çalışmalı...normalde de zaten çok sorun var, üstüne pandemi her şey için bahane zaten...bu nedenle ülkemiz adına elimizden çok bir şey gelmese de, kendi ailemiz, çocuklarımız için iyi planlama yapılmalı.

mesela, ağustos ayında anadolunun bir şehrinde yakınaım internet için başvuru yaptı, normalde 1 haftada biten süreç, bir ayı geçmeye başladı..sonuçta alt yapı, iş gücü vs planlanırken belli bir talebe göre kapasiteler belirlenir..böyle yüksek ve ani talepler her yerde sıkıntıya sebep oluyor...ne yapılmalıydı, böyle olacağı belli olduğundan belki temmuz dan internet konusu halledilmeliydi.

bilgisayarım sıvı teması sonucu kaput oldu, temmuz da siparişi verdim, bir kısmını da ödedim..ağustosun ortasında fiyatlar zıplamış..okullar nedeniyle aşırı talep, kur artışı vs...%20-30 fiyat artışından bahsediyordu bilgisayarcım...kıt kanaat geçinen aileler için büyük sorun...öyle ki, yine gelen müşterilerden gördüğüm, bir bilgisayarı olan, aynı anda iki öğrenci derse bağlanacağı için ikinci bilgisayarı almaya çalışıyordu.

yani şu dönem arz talep konusunda ciddi dengesizlikler var...ona göre planlı ve tedbirli olmak lazım...dönem dönem bazı ürünlerin bulunamadığı ya da normalden paha ı olduğu zamanlar yaşayabiliriz.
    benim sıkıntımda zaten bu

işe gitmek için otobüs bekleyen adamlar sıkış tıkış polis görünce ceza yazar indirir bunun stresi virüsü işten atılma korkusu cezası hepsine göğüs geren insanlar var

bir taraftan da

bugün acaba hangisine binsem ( mercedes audi bmv porsche vs. ) diye insan müsveddeleri var.

bu zulmü yapana göz yuman hiç bir canlı hiç bir ilahi varlık hiç bir zihniyet dur demiyor ise demek ki bahsedilenler ya kötü yada yok.

6.  Alıntı Originally Posted by bb79 Yazıyı Oku
    benim sıkıntımda zaten bu

işe gitmek için otobüs bekleyen adamlar sıkış tıkış polis görünce ceza yazar indirir bunun stresi virüsü işten atılma korkusu cezası hepsine göğüs geren insanlar var

bir taraftan da

bugün acaba hangisine binsem ( mercedes audi bmv porsche vs. ) diye insan müsveddeleri var.

bu zulmü yapana göz yuman hiç bir canlı hiç bir ilahi varlık hiç bir zihniyet dur demiyor ise demek ki bahsedilenler ya kötü yada yok.
    Var ya da yok kısmına girmeyeyim...ama hak dağıtma yeri dünya değil diyor..bu nedenle düya düzeninde genelde kötüler ve kötülük kazanıyor...iyiler de elinden geldiğince mücadele etmeli...pes etmek yok.
    Önemli dönüm noktalarını, beğendiğim analizleri Twitter dan da paylaşıyorum...@cautionary53

Alıntı Originally Posted by Cautionary Yazıyı Oku
    Var ya da yok kısmına girmeyeyim...ama hak dağıtma yeri dünya değil diyor..bu nedenle düya düzeninde genelde kötüler ve kötülük kazanıyor...iyiler de elinden geldiğince mücadele etmeli...pes etmek yok.
    hak dağıtma yeri dünya değil ise sınanma işi yalan mı?

bizlerin bile gücü yetmediği yerde ilahi bir adalet var ise bunu göstermeli.

ve pes etmiyoruz hala muhalafetiz yalana yalan hırsıza hırsız demeye devam diyoruz.

Duhul
    Feb 2017
    İkamet
    İzmir
    Gönderi
    1,473

Sayfa 1/3 123 SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız