Tkf Nnf gibi hsyf lere satış verdiğimizde t+2 deniyor . İkinci gündeki fiyat üzerinden mi satış verilecek yoksa ertesi gün üzerinden satış verilip ikinci gün mü hesaba para geçiyor
ASUS_X00QD cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Printable View
Tkf Nnf gibi hsyf lere satış verdiğimizde t+2 deniyor . İkinci gündeki fiyat üzerinden mi satış verilecek yoksa ertesi gün üzerinden satış verilip ikinci gün mü hesaba para geçiyor
ASUS_X00QD cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Bugün heryerden sağlam eksi yiyeceğiz anlaşılan...
Virüs olayı epey abartılıyor. Sanki insanlık tarihindeki en önemli en ölümcül en bulaşıcı virüs bu.
Küreselcilerin DSÖ nün başına getirdikleri Komunist Tedros daha 1 kere bile Corona testi yaptırmadı! Hem de temas kurduğu adamlar pozitif denmesine rağmen.
DSÖ Genel Sekreteri test yaptırmadı
Yeni tip koronavirüs (Covid-19) testi pozitif çıkan bir kişiyle temas kurduğunu anlayınca kendisini karantinaya alan DSÖ Genel Direktörü Dr. Tedros Adhanom Ghebreyesus'un, henüz Covid-19 testi yaptırmadığı bildirildi.
https://odatv4.com/ghebreyesusta-tes...-03112058.html
Küreselcilerin adamı olan Gates babası doktor olmasına rağmen daha hayatında 1 kere bile aşı olmadı ve hiçbir çocuğunu şimdiye kadar hiç bir şekilde hiç bir hastalığa karşı aşılatmadı!
GATES ÇOCUKLARINA NEDEN AŞI YAPTIRMAZ?
https://www.yenisoz.com.tr/bill-gate...z-makale-36699
???ASUS_X00QD cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Mal toplamak icin ne guzel gundu.
SM-G610F cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Teşekkür ederim hocam bakalım bugun ne kadar eksi yiyecez . Kârdan zarar ediyoruz şu an umarım derinlişme olmaz ASUS_X00QD cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Hocam mesleğim gereği borsada kendim işlem yapamıyorum ama gözlemlerime göre özel fonlar ( nitelikli olmak lazım ) getiri endeksi yenme olsun daha başarılılar kurum aynı olsa bile tefasdaki hsyf ler ppfler döviz fonları olsun çok başarılı değiller gibi . Yine de hsyflerde %100 yakın getiriyi es geçmiyorum memnunum ama diğer taraflara daha çok önem veriyor gibi fon şirketleri ASUS_X00QD cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Bu dediğiniz portföy şirketine, fon yöneticilerine, yatırım iklimine, genel konjunktüre vb birçok şeye bağlı olarak değişir.
Serbest fonlardan performans primi aldıkları için o tür fonları daha iyi yönetmeye çalışırlar ancak genelde portföy şirketleri için herkese açık fonlar işin pazarlama tarafıdır. O tarafı da boşlayamazlar. Portföy şirketleri de kendi aralarında rekabet halindeler. Bankalara ait portföy şirketlerini bunun dışında tutuyorum, onların bakış açıları çok farklı.
Dibi bilemeyiz.
110 a da gelse alimlara devam.
Risk almamak en buyuk risktir.
Saygilar.Sevgiler.SM-G610F cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Bu topiği de kaybettik. Emekli dayı kıraathanesine döndü. virüs mirüs hep oyun bunnar. amarihanın rotşildsların oyunu. Büyük resmi görenler buraya da doluşmuş bil geytz çip yerleştirüyür aşılara. Sırf bu kitle yüzünden twitterdan kaçtım. Nasıl bir büyük oyunsa, yurdumun her kıraathanesinde çözülüyor anında.
Ölümler de numaradan diyosun, filmlerdeki gibiRedmi Note 8 Pro cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Hahahah aynı şekilde katılıyorum oyunu sadece çözüyorlar anlatıyorlar. Çözümü diyorum ses yok [emoji28]ASUS_X00QD cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
hsyf'lerde kademeli alım yapılıp maliyet düşürülüyor mu?
Düz dünyacı bunlarRedmi Note 8 Pro cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Valla ben şahsım adına komplocu adamı gördüğümde sohbeti keser uzaklaşırım, her şeyi her fikri hoş görürürüm ama hiç katlanamıyorum bu güruha. Sıfır bilgi, sıfır liyakat, sıfır kanıt, ful çene. Boş boş mabaddan uydurma cızırtılar. yok anunakiler var yılan görünümlü insanlar , yok aya gidilmedi, yok dünya aslında düzmüş, yok şu yazıyı 10 kişiye gönder kıçında kelebek uçuşsun . 14 yaş kafalı çoğu. Şuna ayırdıkları mesainin onda birini pozitif bilime ayırsalar ülke bambaşka olur. Nefesim daralıyor yeminle. Büyük resmi görmekten heba oldular. Bu topicte hiç olmazdı aslında, hep aklı başında insanlar vardı. Ama buraya da sızmışlar.
"Yatırım fonları soru-cevap" temalı ayri bir topik ihtiyacı var.
mac -3.03 %
Tesekkurler sayin hell.
Eib kuzudan ses var mi :)
Saygilar.
Haftasonu en başarılı ppf FIL NET getiri = %0,11097
VİOP teminat NET getirisi = %0,1154
iyi akşamlar b tipi likit fonlardan hangilerini bakayım yardımcı olursanız sevinirim.
teşekkürler
Tca % - 1.92
Zpf % +0.02
Zpe % -2.69
viop endekse akşam seansında %1'e yakın alım geldi.
Gecmis olsun sayin hell.
Kendinize dikkat edin.
Saygilar.Sevgiler.