Yazdıklarım kesinlikle yatırım tavsiyesi degildir..Sadece kendi kişisel görüşlerimdir...
Hocam mesleğim gereği borsada kendim işlem yapamıyorum ama gözlemlerime göre özel fonlar ( nitelikli olmak lazım ) getiri endeksi yenme olsun daha başarılılar kurum aynı olsa bile tefasdaki hsyf ler ppfler döviz fonları olsun çok başarılı değiller gibi . Yine de hsyflerde %100 yakın getiriyi es geçmiyorum memnunum ama diğer taraflara daha çok önem veriyor gibi fon şirketleri ASUS_X00QD cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Bu dediğiniz portföy şirketine, fon yöneticilerine, yatırım iklimine, genel konjunktüre vb birçok şeye bağlı olarak değişir.
Serbest fonlardan performans primi aldıkları için o tür fonları daha iyi yönetmeye çalışırlar ancak genelde portföy şirketleri için herkese açık fonlar işin pazarlama tarafıdır. O tarafı da boşlayamazlar. Portföy şirketleri de kendi aralarında rekabet halindeler. Bankalara ait portföy şirketlerini bunun dışında tutuyorum, onların bakış açıları çok farklı.
Yazdıklarım kesinlikle yatırım tavsiyesi degildir..Sadece kendi kişisel görüşlerimdir...
Dibi bilemeyiz.
110 a da gelse alimlara devam.
Risk almamak en buyuk risktir.
Saygilar.Sevgiler.SM-G610F cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Bu topiği de kaybettik. Emekli dayı kıraathanesine döndü. virüs mirüs hep oyun bunnar. amarihanın rotşildsların oyunu. Büyük resmi görenler buraya da doluşmuş bil geytz çip yerleştirüyür aşılara. Sırf bu kitle yüzünden twitterdan kaçtım. Nasıl bir büyük oyunsa, yurdumun her kıraathanesinde çözülüyor anında.
Burada yer alan yorum ve tavsiyeler genel niteliktedir. Bu tavsiyeler mali durumunuz ile risk ve getiri tercihlerinize uygun olmayabilir. Sadece burada yer alan bilgilere dayanılarak yatırım kararı verilmesi beklentilerinize uygun sonuçlar doğurmayabilir.
Yer İmleri