onu bunu bilmem de perşembe günü borsa tarihinin en büyük boğa tuzaklarından birini yaptı pala.............
Printable View
onu bunu bilmem de perşembe günü borsa tarihinin en büyük boğa tuzaklarından birini yaptı pala.............
Dostane bir uyarı: long olan az zararla kapatmak için, short olan daha çok short açabilmek için mevcut durumu hafife alan yazılar yazıyor olabilir.
İyi de, buradakilerin piyasa etkisi ne olacak ki diyen olabilir. Adam karınca misali, elinden geleni yapayım diyordur.
Böyle zamanlarda, tahmin yazmak doğru değil. Yarın, burada yazılanlardan etkilendim, tepkiye oynadım, battım. Demesin kimse diye, yazayım dedim.
Beratın, Naci’nin dediği gibi Allah sonumuzu hayretsin.
Son söz, gece 23 gibi kur da ilk işlemler az çok vaziyeti gösterir. Benim kafam çok net gerçi, kafası karışık olanlar için dolartl fikir verir.
yabancılar uçmuş..ama olur da dolar 8 olursa elimdeki tüm doları bozarım.
En iyisi, diğer sitede yaz..
Poz. Long ve sinirlerin bozuksa geçer..
Sağa, sola boş laf çakmakla zarardan
Kurtulamazsın..
Böyle zamanlarda aşırı gerginlerin poz.
Bellidir.. Acil şifalar
SM-A315F cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Dolar/tl anlık 7.46(sabaha çok şey değişir),şu an Beşiktaşımla şampiyonluğa odaklanmış durumdayım...
bende 8 e ulaşan bi doalrda eldeki dövizlerin ve altının hepsini bozarım:)
Şuan yonca CEO'su İspanya'ya New York a London a tele gonferans yapiyur buradaki fakirler üç gram twit okuyup grafiğe çizgiler çizip böyle olur deyip dünyaya yön veriyor ahhahahaha..
İşin gomedi kısmı gercekten çizdikleri çizgiye inanıyor olmaları hahahahahahah
"Erdoğan immediately appointed Sahap Kavcioglu, a former member of parliament for his ruling AK party, and the new chief is expected to reverse last weeks’s rate increases."
burası çokomelli kısım.
olursa astalavista beybisi.
Buradakiler piyasa geneline göre kurt borsacı sayılır. Burada bile %1 den düşük eksi açılış bekleyenler var. Yeni yetme, son 1 yılda parasını katlayan çok yavru kurt var. Bunlar borsa nasılsa toparlar diye satış yapmaz, hatta ek alım bile yapar fırsatı kaçırmayayım diye, sonra batış hikayeleri okuruz.
Bu arada çalıştığım kurumlardan biri teminatları arttırmış yarın için, kurumlarınızı kontrol edin. Nerden çıktı teminat sıkıntısı deneyin.
OLANLA,ÖLMÜŞE ÇARE YOK...ARTIK önümüzdeki maçlara bakacağız.1584 üzeri tutununca 2 gündür taşıdığım tüm shortlar gece seansında kapandı.(long değil bu)..flat girdim..nasılsa ptesi artı gaple tekrar poz. alırım dedim.
borsa bunun için her zaman pişmanlıktır.
https://i.hizliresim.com/ITCrC2.png
bu son dönemde kıçı kırık hisseler spekler vurunca, BTC eş güdümüyle her yeri üfürükçü bastı, çünkü kıçı kırık hisseler mala vurdu,...
bu herkese konuşma ve üfürme hakkı tanıdı, ancak palanın elinden hiç biri kurtulamayacak,...
Bu işin piri Bear_Bull du..
Grafik, analiz muhteşem.. Takip ederdim..
Ne oldu.?
Bankalar kotasyon vermedi, 1 günde battı..
Sonra takipten çıkardım,
Piyasa öngürüsü ve güçlü sezgileri yoktu..
O yetenek, ne mergen de, ne de selçukta var.
Ayrı bir kabiliyet...
herkes oltayı atmış denize,adına hasret koydum,gelen de yok,gidende yok
dolaysı ile burada endex yorumu yapılmalı, USD yorumları dahi burada abesle iştigal
Kulislerde Hazine - Naci ağbal , maliye- lütfü elvan deniyor.
sağlık bakanı, içişleri dış işleri hepsi değişmiş deniyor.
bu grafiği ve yorumlarımı cuma saat 18:40 civarı yayımlayıp silmiştim..polemik oluyortartışmaya girmek istemem,enerji kaybı..sonuçta burada an itibariyle herkes haklı...
pembe dikdörtgenler yabancı satışı olan haftalar.
3 lü tepe ,uyumsuzluk ne istersen var...burada kırmızı kırılmamalı...kırılırsa hedef net..baraj kapakları yani..
https://i.hizliresim.com/c6Qodp.png
toplantı öncesi usd 7,57 idi _ şuanda 7,48
toplantı sonrasındaki açıklamayla usd ne olur ??
longcuların yapmış olduğu panik ile shortcuların sevinci netleşmiş kazanır
Suan için paniğe devam edebilirsiniz :kahkah:
hala oyun berabere henüz kazanan veya kaybeden belli değildir.
Ek 27050
Bulmuş fırsatı, yarın sonuna kadar kullanacak.
Bu fırsatı pala kaçırır mı?
Dolarsa sonuna kadar tepe..
Endeks basabildiği kadar dip..
Ekstrem bir gün, en az 10 tane örneğimiz var..
T+2 ler den dolayı daha birsey görmedik salı günü belli olur hersey eğer borsadan çıkan para başka yerlere giderse o zaman sıkıntı işte zaten günlerdir hacım sos veriyordu ayrıca doların düşmesi ve çıkmasi şuan için borsa için bir önemi yok cuma günü dolarda düştü borsa da yani borsa hem faiz den hemde güven ortamindan darbe yedi piyasa belirsizliği sevmez maalesef ben borsa için şu zamanlarda dövizi baz almam
burası ALİ-CENGİZ OYUN SAHASI..
KIRILACAK DİYEMEM..eğer yurtdışı sağlam kalırsa yarın haftalık dibi bile görmüş oluruz.teknik analiz koşulludur.
%19 faiz çoğu şeyi unutturur...
valla senin yazdıklarında saçmalık...100 tane çizgi var rengarenk çamaşır ipi gibi...birine değmezse ötekisine değer döner ben bildim dersin...çarşaf çarşaf kendi mesajlarını alıntılayıp duruyorsun be adam...vobta işlem yapmıyorum diyende sensin...yok 35 haftaymış yok 8 haftaymış...bunlar çöptür viop için...burada 5 dk WC ye git döndüğünde sermayen kuşa dönmüş olabilir full kaldıraçla...35 hafta 12 hafta sonrasından kime ne viopta işlem yapan adam için 1 saat bile uzun bir zaman...sor burada hangi allahın kulu 35 hafta 12 hafta 8 hafta diye poz alıyor...
sen analiz mi yaptığını sanıyorsun?
ben işte çalışan biriyim, dolayısı ile gündüz burayla işim yok, bazen bakarım ayrı konu, amacım faydalı olmak çünkü bu yönde bana göre burada bir eksiklik var,
ayrıca tweetçilerden bu milleti kurtarıp gerçek bilginin paylaşıldığı forumlara herkesin ne bilgisi varsa önemli değil tekrar toplamak gerekli,..
o nedenle günlük bir veya iki paylaşım yaparım alana, almayana on tane göndersen hikaye,
ben burada fiyatları 1647 alt/üstüne üçgen içinde hapsettim short olduğu üçgen dışına çıktığı günü burada yazdım her gün, yetmedi hareket gelecek dedim 14 simüle ile hareket geldi, kim hangi pozda ise artık, beni bağlamaz, ..benim pozum vobda zaten değil,
ama hizmetim buraya, bu forumların olmazsa olmazıdır,bilgi paylaştıkça vardır, benimki, nesnel resmini atıyorum,...üfürmüyorum,
zaman analizmi burada yazdım, short kriterimi (1813.90) burada yazdım, henüz görülmedi, ...
60 hafta boyunca piyasa short (11 haftası bitti) 12. haftadan yol alıyoruz (bkz mesajlar),...piyasanın shortta olduğunu, ama long drive 1813.90 na kadar vurabileceğini yazdım, bunda if(c>1813.90, short , long) ile formül ettim, ....60 haftalık analizde bütünüyle short olan bu durumda son 17 haftanın agresif short üreteceğini yazdım,..ama buna gelene kadar short içinde 1813.90 ın long olarak görülebileceğini yazdım,.....
üfürme varmı yok,..siyaset varmı yok, bekleyip görecdeğiz
babacım 35 hafta sonrasını bilsen kaç yazar ya? o arada burada 500 takla attırıyorlar...35 hafta 12 hafta sonra senin dediğin yerde olsa ne yazar? aradaki dalgalanmalar ne olacak? onlar fasulyeden mi?
açılıştan kastedilen xu100 ise 1490 civarı açar, 1483 ten tepki gelir. vadeli ise belki panik satışlarıyla 1500 bile görülebilir açılışta, bu durumda kim haklı çıkacak. tabana alımları sıralayacağım, belki oltaya gelen olur :)
bu topiğin hafta sonu fantezilerine bayılıyorum -)