Sayfa 141/1001 İlkİlk ... 4191131139140141142143151191241641 ... SonSon
Arama sonucu : 8007 madde; 1,121 - 1,128 arası.

Konu: Viop XXXII

1. onu bunu bilmem de perşembe günü borsa tarihinin en büyük boğa tuzaklarından birini yaptı pala.............

2. Dostane bir uyarı: long olan az zararla kapatmak için, short olan daha çok short açabilmek için mevcut durumu hafife alan yazılar yazıyor olabilir.

İyi de, buradakilerin piyasa etkisi ne olacak ki diyen olabilir. Adam karınca misali, elinden geleni yapayım diyordur.

Böyle zamanlarda, tahmin yazmak doğru değil. Yarın, burada yazılanlardan etkilendim, tepkiye oynadım, battım. Demesin kimse diye, yazayım dedim.

Beratın, Naci’nin dediği gibi Allah sonumuzu hayretsin.

Son söz, gece 23 gibi kur da ilk işlemler az çok vaziyeti gösterir. Benim kafam çok net gerçi, kafası karışık olanlar için dolartl fikir verir.
    Önemli dönüm noktalarını, beğendiğim analizleri Twitter dan da paylaşıyorum...@cautionary53

3.  Alıntı Originally Posted by ugolnili Yazıyı Oku
    onu bunu bilmem de perşembe günü borsa tarihinin en büyük boğa tuzaklarından birini yaptı pala.............
    O gün borsanın düşmesi bana çok normal gelmemişti. Hele cuma günü?
    “Finans piyasasında, türev işlemleri (vob, forex) kitle imha silahlarıdır.” -mustican
    "Akıllı kimdir? Herkesten öğrenen. Kuvvetli kimdir? Hırslarını yenen. Zengin kimdir? Halinden memnun olan."

Alıntı Originally Posted by Der Lehrer Yazıyı Oku
    Lamı cimi yok kimse teselli aramasın yarın benim gibi longcuların içinden geçecekler. Hata bizde ki sermaye piyasasına yatırm yapıyoruz. Al doları ,altını çekil kenara
    ne akdar geeçceklerini düşünüyorsanız onun yarısını geçecekler
    bir halt olacağı yok.

Duhul
    Feb 2017
    İkamet
    T.C. - duhul EYLÜL 2005
    Gönderi
    14,255
    yabancılar uçmuş..ama olur da dolar 8 olursa elimdeki tüm doları bozarım.

Alıntı Originally Posted by indregandi Yazıyı Oku
    diğer siteme yazmıyorum ben, buradan önce tabiatı bozmayarak ilk olarak oraya devam edecektim ancak arızalar var orada bu oranın eğer varsalar moderetörleri tarafından düzeltilene kadar oraya yazmam mümkün değil,

sayın kızıldağ beni oradan tanımanız güzel ayrıca,...
    En iyisi, diğer sitede yaz..
    Poz. Long ve sinirlerin bozuksa geçer..
    Sağa, sola boş laf çakmakla zarardan
    Kurtulamazsın..

Böyle zamanlarda aşırı gerginlerin poz.
    Bellidir.. Acil şifalar

SM-A315F cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.

7. Dolar/tl anlık 7.46(sabaha çok şey değişir),şu an Beşiktaşımla şampiyonluğa odaklanmış durumdayım...

bende 8 e ulaşan bi doalrda eldeki dövizlerin ve altının hepsini bozarım
    bir halt olacağı yok.

Sayfa 141/1001 İlkİlk ... 4191131139140141142143151191241641 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •