Ayný þeyi yazýyoruz
Zamanýn ruhunu anlamak için.
Avrupa ve ABD TR ye
Orta Doðu liderlerine çektiði muameleyi çekecek artýk.
Ýnsan haklarý demokrasi hukuk konularýnda yüzeysel bir açýklama yapacaklar.
Artýk rasyonel davranacak lar.
Çýkarlarý gereði neyse liderden iþ bitirecekler.
Göçmen gönderme
Bende senin hdp ni görmem.
S400 u askýya al
.....
SNE-LX1 cihazýmdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
ben insanlýðýn basit temel taþýyým.
beni yýkan kendi saltanatýný yýkar.(þahanþahna)
Sen yap Bi analiz, seni okuyalým..
Beðenmek zorunda deðilsin..
SM-A315F cihazýmdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Paranýzýn, emeðinizin ve zamanýnýzýn kýymetini bilin... Çaldýrmayýn...
Benim kanaatimce Naci Agbal yüksek faiz den gitmedi. Enflasyonu tutacaðým diye likiditeyi kýstý. Covid sebebiyle finansman ihtiyacý olan özel bankanýn insiyatifine býrakýldý. Bana Denizbank 35 bin kredi hazýr derken maliyeti %30 brüt. Ziraat öylesine baþvurdum 5 bin vermedi. Bu bütün kamuda var. Halbuki önceki dönemlerde lise öðrencisi oðlum dahil herkese kaðýt küreksiz vermiþti.
Bundan sonra akp nin ve ekonominin dikiþ tutmasýný beklemiyorum. Akp altýn vuruþlarýný yapmaya çalýþýyor ama kaçýnýlmaz sona hýzla yaklaþýyor. Büyük oy kaybediyor.
akp Kemal Detrviþ'in getirdiði ekonomi politikalarý sayesinde 2010 yýlýna kadar geldi. Bu arada devletin malýný mülkünü fabrikalarýný sattý. Bik aç yýl da öyle idare etti. Sonra 2018 yýlýnda hepsi tükendi satýlacak bir þey de kalmadý Londra tefecilerinin eline düþtüler.Sonra millete hayal satmaya baþladýlar.
Þimdi gerçekler ile yüz yüze ve bir çýkmazýn içinde dolanýyorlar. Kol gibi borç alýnmýþ gavurdan. Hazine tamtakýr. Utandýklarýndan IMF y ye gidemiyorlar (Ki imf bunlara borç verir mi onu da sorgulamak lazým) Bir de imf ye borç verdik diyordu mahallemizin akp li emeklileri.
Damadýn "at izi iti izine karýþmýþ" sözü boþuna deðil.
Gençlerin yarýsý iþsiz. Ülkeyi nasýl terk ederim derdine düþmüþler. 200 ün üzerinde üniversite açmýþlar. Hiç biri Dünyadaki ilk 500 e giremiyor.
Yine damadýn dediði gibi Allah sonumuzu hayýr etsin.
“Finans piyasasýnda, türev iþlemleri (vob, forex) kitle imha silahlarýdýr.” -mustican
"Akýllý kimdir? Herkesten öðrenen. Kuvvetli kimdir? Hýrslarýný yenen. Zengin kimdir? Halinden memnun olan."
Yer Ýmleri