altıncılar 2500 dolar demeye başlamış...
Printable View
altıncılar 2500 dolar demeye başlamış...
Bul karayı al parayı oynatıyor pala
Yarın hangi kağıtla tutarım endeksi bilin bakalım
Bitmex tüm kripto işlemlerini durdurdu
Akşam Fitch var hatırlatayım tekrardan.
DOAS ta olan biten nedir bu kağıt feci ucuz kalmis
SPOT kapanış,
https://i.hizliresim.com/9zzok1h.PNG
14mart felan deyip.durular hayırlısı bakalım
Niye kimse birşey yazmıyor?
Redmi Note 9 Pro cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Küresel sermaye çetesi para istiyor daha çok para banka batiyor korkusu ile Fed hizaya sokuyorlar spekülasyon ile banka 2 milyar dolar bile olmayan tahvil zararı için 170 milyarlık bankadan para çekme furyası oluşturup hem Fed den sıkılaştırıcı eylemleri durduracaklar üstüne bankadaki sermayeleri bile kalacak Fed odeyecem diyecek.
Enflasyon sermaye çetesinin sorunu değil normal ücretli çalışanın emekçi sıradan vatandaşın sorunudur.
Nasıl bizde depreze kurtarma operasyonu adı ile kurtarıldılar bir benzeri ABD de yaşanıyor yapay banka depremi ile yakında enflasyon iyidire gelinir.
yarın Tüpraş/Petkim çok sert satabilir,
petrol çöktü, brend 80 i aşağı kıracak gibi :he:
Az AES fon var,
80 i kırmışsa yarin kaçayım,
maliyet 76 USD (AES=%100 petrol, katran ve zift )
Bisküvinin tavanı beğendim bugün.
Önce tavana değdi sonra bozdu sonra işlem yapa yapa tavan kapadı.
Amerikada banka hisseleri diplerde.First republic bank hissesi %65 düşüşle 29 dolardan. Yarin tum parayi bu hisseye yatircam. Bankayi kurtarirlarsa kose oluruz.
Bizim cdsi 544.44 e kitlediler mi yoksa benim baktigim yer mi güncellenmiyor.
Biz alamadan frc hissesi 40 dolara cikti 17 ye kadar dusmustu. 29 dan biraz aldim. Mk bistin boyle dolar bazinda kar varken ne gerek var sabahtan aksama kadar ekran takip etmeye. Para amerikada.
Koza Altın, 2 milyar TL'ye kadar Darphane Altın Sertifikası alım - satımı yapacak
Koza Altın, 2 milyar TL'ye kadar Darphane Altın Sertifikası alım-satımı için yetki verdi.
Şirket'ten KAP'a yapılan açıklamada şöyle denildi:
"Şirketimiz, yatırım portföyünü çeşitlendirmek ve alım satım kazancı elde etmek amacıyla, Borsa İstanbul'da (BİST) işlem gören, Darphane Altın Sertifikası'nda (ALTIN.SI) 2.000.000.000 TL'ye (İki Milyar Türk Lirası) kadar alım - satım yapılması hususunda, Yönetim Kurulumuz'ca Genel Müdürlüğümüze yetki verilmiştir."
Bugün İçişleri Bakanı çaresiz bir şekilde ellerini halka açtı ve boynunu bükerek depremzedeler için çay, kahvaltılık istedi...
Endeksin agir topları -2 ile -5 arasında düşmüş ama endeks sadece -1,14...
svb ye yatırım yapılabilir A notu veren moody mi ? :p :p :p
Sayın Zaf.dogu , moodys güvendiğim bir kurum olduğu için değil ama piyasaya bu arkadaşlar yön verdiği için paylaştım haberi 😉
https://www.dunya.com/ekonomi/svbnin...-haberi-688191
Dax i bu haberle mi salladılar acaba
SVB radyoları kötü değildi TR de en güçlü radyolara sahip bankaya bu denli hücum olsa oda aynı duruma gelir
1-2 milyon kişiye üçer takım çamaşır terlik eşofman kahvaltılık alsan 1-2 milyar tl tutar. Toplanan yardım 120 milyar tl artı 200 milyar tl de hazine ayırdım dedi. Bunu alamayıp TV den dilenen aciz devlet olur mu.
Bugün bir yerde okudum. Bankalar hazine tahvili aldığında 10 yıllık. %8-10 faizli on yıllık ör %25 olduğundan sermayenin yada Özkaynaginin %60-70 sini kaybediyor