Amerikada banka hisseleri diplerde.First republic bank hissesi %65 düşüşle 29 dolardan. Yarin tum parayi bu hisseye yatircam. Bankayi kurtarirlarsa kose oluruz.
Amerikada banka hisseleri diplerde.First republic bank hissesi %65 düşüşle 29 dolardan. Yarin tum parayi bu hisseye yatircam. Bankayi kurtarirlarsa kose oluruz.
Ne içindeyim zamanın ne de büsbütün dışında; yekpare geniş bir anın,parçalanmaz akışında bir garip rüya rengiyle uyuşmuş gibi her şekil,rüzgarda uçan tüy bile benim kadar hafif değil..
Bizim cdsi 544.44 e kitlediler mi yoksa benim baktigim yer mi güncellenmiyor.
Biz alamadan frc hissesi 40 dolara cikti 17 ye kadar dusmustu. 29 dan biraz aldim. Mk bistin boyle dolar bazinda kar varken ne gerek var sabahtan aksama kadar ekran takip etmeye. Para amerikada.
Koza Altın, 2 milyar TL'ye kadar Darphane Altın Sertifikası alım - satımı yapacak
Koza Altın, 2 milyar TL'ye kadar Darphane Altın Sertifikası alım-satımı için yetki verdi.
Şirket'ten KAP'a yapılan açıklamada şöyle denildi:
"Şirketimiz, yatırım portföyünü çeşitlendirmek ve alım satım kazancı elde etmek amacıyla, Borsa İstanbul'da (BİST) işlem gören, Darphane Altın Sertifikası'nda (ALTIN.SI) 2.000.000.000 TL'ye (İki Milyar Türk Lirası) kadar alım - satım yapılması hususunda, Yönetim Kurulumuz'ca Genel Müdürlüğümüze yetki verilmiştir."
Yatırım tavsiyesi değildir.
Bugün İçişleri Bakanı çaresiz bir şekilde ellerini halka açtı ve boynunu bükerek depremzedeler için çay, kahvaltılık istedi...
Yer İmleri