bas iþine lannn....senin gibi sallamasyon yapmýyorum...ORTA VADEDE NE VARSA DURUYOR..senin gibi saçma-anlaþýlmaz yazmýyorum..10 kere al-sat yazarsan hiç br þey yazmamýþ olursun...Senin dediklerinden faydalanmak imkansýz..daha doðrusu ne arguman ne teknik..bir halt bildiðin yok...
..ben analiz yaparým-grafik koyarým.
bak koç..her þey burada herkesin gözü önünde oldu...5500 iken çökecek diyen ve 1.000 puan sonrasýnda 200 puan aldýk..tüm HÝLELÝ ZARLARA RAGMEN..
sp500 çöker diyen bu forumda 3 kiþiyi söyle?
GERÇEKTEN CÝDDÝYÝM..bu forumda hiçbir yorumunu dikkate almadýðým ,hatta bu potansiyele sahip olmadýðýný düþündüðüm birisin..YORUM-ANALÝZ ZEKAYI gösterir...sana eðlencelik takýlýyoruz..O LÝGDE KAL..
Ha ne dedim..250 puan yapýnca voba o hafta ara veririm..dün o iþ bitti..onun için forumda yoktum..
BEN SENÝ DAVET ETTÝM YEMEDÝ..SONRADA GÝT dedim..gözüme gözükme...
neydi..buyur..orta vadeli global-býst yorumu yap..ama cevap gelmedi..
AKBNK olmuþ 18.50..ben 17 den aldým diyor....Bu forum ciddi bir analitik zekaya sahip...Cingirlioðlu köy kahvesine dönderme.
EN AZINDAN KÝMSE SENÝM GÝBÝ YAPIPTA,GERÇEK POZ. TERSÝNÝ SÖYLÜYORUM ÞEKLÝNDE ÝTÝRAFTA BULUNMADI..

...Bu forum ciddi bir analitik zekaya sahip...Cingirlioðlu köy kahvesine dönderme.

Yer Ýmleri