Amerikada banka hisseleri diplerde.First republic bank hissesi %65 düþüþle 29 dolardan. Yarin tum parayi bu hisseye yatircam. Bankayi kurtarirlarsa kose oluruz.
Amerikada banka hisseleri diplerde.First republic bank hissesi %65 düþüþle 29 dolardan. Yarin tum parayi bu hisseye yatircam. Bankayi kurtarirlarsa kose oluruz.
Ne içindeyim zamanýn ne de büsbütün dýþýnda; yekpare geniþ bir anýn,parçalanmaz akýþýnda bir garip rüya rengiyle uyuþmuþ gibi her þekil,rüzgarda uçan tüy bile benim kadar hafif deðil..
Bizim cdsi 544.44 e kitlediler mi yoksa benim baktigim yer mi güncellenmiyor.
Biz alamadan frc hissesi 40 dolara cikti 17 ye kadar dusmustu. 29 dan biraz aldim. Mk bistin boyle dolar bazinda kar varken ne gerek var sabahtan aksama kadar ekran takip etmeye. Para amerikada.
Koza Altýn, 2 milyar TL'ye kadar Darphane Altýn Sertifikasý alým - satýmý yapacak
Koza Altýn, 2 milyar TL'ye kadar Darphane Altýn Sertifikasý alým-satýmý için yetki verdi.
Þirket'ten KAP'a yapýlan açýklamada þöyle denildi:
"Þirketimiz, yatýrým portföyünü çeþitlendirmek ve alým satým kazancý elde etmek amacýyla, Borsa Ýstanbul'da (BÝST) iþlem gören, Darphane Altýn Sertifikasý'nda (ALTIN.SI) 2.000.000.000 TL'ye (Ýki Milyar Türk Lirasý) kadar alým - satým yapýlmasý hususunda, Yönetim Kurulumuz'ca Genel Müdürlüðümüze yetki verilmiþtir."
Yatýrým tavsiyesi deðildir.
Bugün Ýçiþleri Bakaný çaresiz bir þekilde ellerini halka açtý ve boynunu bükerek depremzedeler için çay, kahvaltýlýk istedi...
Yer Ýmleri