Kar güzel gelecek sıkıntı yok ....Baba bedava mal alma peşinde.
Printable View
Kar güzel gelecek sıkıntı yok ....Baba bedava mal alma peşinde.
yılsonu 26-27 milyon tl kar açıklama beklentisi ile fiyatların artık 7-7.5 lara atmasını bekliyorum.
Bunun da otesinde 2018 cirolarda ve hacimlerrde de ivme yakalanırsa o zaman patronun yıllarca 2-3 TL'lerden, sonra da son donemde 4.80-5.30 lardan neden mal aldığını anlamış olacağız. bu kadar toplu bir malda likidite can sıksa da dişini sıkan iki basamaklıları yakında görebilir.
Ytd.
Globaldeki hısse payı her gecen gün artıyor ama daha önce yazıldığı üzere patrondan açıklama gelmiyor demekki teyzosun uzerınede alımlara başladılar.son 10 seans günü nu atlatsakta kottan çıkamasa Cb ve gürûhu....bu hafta bnde 600 lota yakın aldım.....100 milyon karda açıklasa temettu dışında kağıtta hareket olmaz. Ky mantık dısı hateketlerın olduğu hisseyıde niye alsınki...bnde bulaşmasaydım almazdım....ytd
Verir isen de 2me,, vermesen de 2me.........Alış ve satışdaki bütün 2 ler benim.....
Alıstakı 3-1 lerde Bnm...satış nıyetım yok 2023 E kadar
Dünde 200 lota yakın lot 2023?vadelı oldu Cb nın lotları muhtemelen
Tavuk b..unu eşeleyip duruyor. Tavuk ister ayağıyla ister kafasıyla isterse de amuda kalkarak eşelesin bizi etkileyemez. Biz 10 senedir yaptığımız gibi kımıldamadan seyrediyoruz.
Bu rakamlarda mal çıkmaz bizden.
Bugün KAP'a haber düştü, Ege tv sahip olduğu 163.000 lot BAKAB hissesini Bakioğlu holdinge devretmiş, ama devir fiyatı belirtmemişler,
Yakında CB de devreder tüm hisselerini Holdinge
polibaktan 700 000 lot ege tv 2 62 den gecmişti şimdi 2 katına 163 000 lotunu devrettiler holdinge parca parca ege tv satarak batmak tan kurtaracaklarr polibaktan ege ye ordanda holdinge hayırlisı bakalimmm
Evet 4,91 TL.den satmışlar, Ege tv Hale'n 711 bin lot malı var.
Neyin peşindesiniz??
http://www.hisse.net/topluluk/showth...46#post1419846
yıllık hisse yarışmamız tahminleri almaya başlamıştır
3 hisse seçin 1 yıl yarışalım
1 yıl sonra kim birinci kim doğru hisseleri seçmiş görelim.
Ulan CB inadına satmıyorum ulan ve alıyorum hala 2 TL.ye de düşürsen yine satmayacağım,
Bu şirkette yapılan üçkağıtları ve bilanço oyunlarını yıllardır söylüyoruz. Mesela şimdi çok bariz bir örnek vereyim.
15.02.2016 tarihinde Baksam Metal elinde bulunan 912 bin adet hissenin Egevizyon'a devredildiğini açıkladı. 19.12.2017 tarihinde ise Egevizyon 163 bin hisseyi holdinge devretti. Ancak açıklamada devirden önceki hisse adedi 874 bin olarak açıklandı. Arada hiçbir açıklama olmadığı halde 912 bin olan hisse adedi 874 bine nasıl düştü? 38 bin hisse nereye gitti?
O kadar çok üçkağıt yapıyorlar ki arada önemsiz şeyler bile gözlerinden kaçıyor.
Bu kadar kendinizi yormayın. Hissede kalanların %80-90'ı zaten satmayacak olanlar. Kırk tane takla atmanıza gerek yok.
Böyle cakallıklar yaptıkça bnde alım için mantığa aykırı sekılde iştah yapıyor.son 5 işlem günü ...seneye yuzde 2 kot dısı kalması yeterli oluyor...Bn bu yeterli.bn 2023?e kadar beklerım.cb mın o kadar ömrü var mı acep...insallah bu kadar ky nın ahıyla 4. Ivan gb can cekıserek Azrail canını alır...bu iş artık borsa yatırım argümanından sinir harbıne dönüştü...çakallarla dans...Haftaya hedefım 1000 lot kadar alım yapmak bu haftalık da vinci şifresi 55...sonu 55 ile biten alım emirlerı benden...gecen hafta 31 li idi...Cb nin 4.80 E değen operasyonunda 4.8 -4.88 den mallandım...eyyyy Cb bu haftada aynısı....,.,
Son seansa gırıyoruz 2017 dekı...2018 de %2 nin altına inmefıkce borsa kotundan çıkması mümkün degıl.buda ınatcı yatırımcılar varken cok zor.azar azar almakta Bi rısk yok...bu fiyatlar hala cok cazıp.gecen seneden sadece 2 lira pahalı....ytd
2-OCAK itibariyle BAKAB A gurubuna alınmış, hayırlı olsun.
A grubuna gırmek için N yapmıs çözemedım...işlem hacmi yok denecek kadar az ky dusmanı Bi patronu var....guvenılır yapısı yok...Gnl kurulda açıkladığı temettu miktarını degıstıren tutarsız yonetım gösteren Bi sırket B den A ya terfı etmıs....hısse fiyatına tek kuruş olumlu etik etmez....ytd
Şimdi bildiğim kadarıyla B grubu hisseler açığa satışa konu edilemiyor ve kredili alınamıyor, A grubunda bunlar yok, iyimi kötümü bilemedim☺
Birde yabancı yatırımcı veya yabancı fonların tüzüğünde B grubu hisseler için yatırım yapılabilecek fon miktarı ile A grubu hisselere yatırım yapılabilecek fon tutarıda farklı olmalı, buradan hisse için olumlu birşeyler olurmu bilemem, A grubu hayırlı olsun bakalım, KY düşmanı CB ve yancıları bundurım karşısında ne yapabilir bilemiyorum
https://uploads.tapatalk-cdn.com/201...627a9566d6.jpg
VKY-L29 cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
daha önceki dönemlerde grup değişikliği ile B den A olan hisseler ne yapmış donup baktım. Somut bir istitastiki sonuç yok.. önemli bir etkisi olmayacağını düşünüyorum.
ama bakabca cok ciddi bir daralan ucgen var ve bilanço beklentisi yukarı sert hareket getirecek diye tahmin ediyorum. kişisel dusuncelerimdir.
http://www.hisse.net/topluluk/showth...=1#post1438847
YILLIK HİSSE YARIŞMAMIZDA SON GÜN YARIN
3 hissse seçin bir yıl yarışalım
bu sene belki sizin hissenizin senesi
alalım tahminlerinizi.
MUTLU YILLAR YENİYILINIZ KUTLU OLSUN
Afrın neresı yahu....etkılenecekse hisse bası degerı Bi A4 kağıt etmeyen hısseler etkılensın....bu hıssede her gün operasyon var Cb nin ....neyı etkıleyecek kı....bakab düşer dıyorsan kağıt ucuz daha cok alım için fırsatımız olur insallah da aferine operasyon olur kağıt 3 E sarkar Bi 30 Bn lot daha alırız....bu arada yurt içince yurtdışında gurbette yasayan tüm vatandaşlarımızın yenı yılını kutlar tum insanlık için hayırlara vesıle olmasını dılerım....ytd
2018 yilinin tum forumdaslara hayirli olmasini , Bol bereket ve huzur getirmesini dilerim...
2018'e yeni genel müdür ve yeni internet sitesi ile girdi.
Mevcut euro/tl kuru ile 2018'de 400 milyonun üzerinde ciro ve %9-10 net karlılıkla 35-40 milyon tl kar rakamı yakalayacağını düşünüyorum.
2017 3.donem sonu satış tonajı bayağı düşmüştü.2018 de belki satış tonajıda artarsa mevcut EUR kuru ile cok rahat 400 milyon TL.satış yakalayabilir ve %8-9 net kar marjı oluşursa en az 35 milyon TL.net karı görür, bu arada 30 milyon EUR yatırım ne zaman bitiyor?
Satış miktarı tonaj olarak artmalı zira yapılan yatırımlar atıl kalacak.sadece € artısına bel bağlamak yanıltıcı olur.bence karlılıkta da doyum noktasına ulaştık seneyede 25 milyon kar bekliyorum.bence satış tonajının artırılmasına odaklanmak lazım.internet sıtesine bakmadım ama yenikendıyse ciddi bir meblağ bak net E ödenecek dernektir.bn 2017 temettu oranına odaklandım.gecen senenın en az 2 katı olmalı.ytd
genel mudur değişimine uzuldum.genel kurulda gordugum kadarıyla enerjik dinamik bir yonetici idi.Cok sık genel mudur değişimi kurumsallaşma ve sirket vizyonu acısından da nahos bir durum.Burda yazılanlara gore degerlendirdiğimde genel mudur istifa etmiştir.Zira patronlar cok zor insanlar.Genel olarak 2017 sirket için iyi gecti .Aynı performansı 2018 de de bekliyorum.Hatta endex duserken bile dalgalı ama zirveleri zorlayacaktır.Patron hisse oranı %65 i gecti.Serbest lot da piyasada pek kalmadı.
Dikkat ettinizmi bugün, hisse adeta sıkıştırılmış yay gibi, talebe hasret kalmış, biraz talep gelince sanki patlamaya hazır bomba gibiydi, 38 bin lot işlem hacmi bile yüzde 3 ten fazla prim yaptırdı hisseye, yarın bir gün bu hisseye birkaç aracı kurumdan kurumsal yatırımcılardan, fonlardan yabancılardan vs fazla değil şöyle 50-100 bin lot talep gelse demek ki hisse tavan çekecek o kadar yani,
Yatırım tavsiyesi değildir,
Biz bekliyoruz değerini bulsun
Satacak olsaydım 50 defa satardım bu fiyatlara gelinceye kadar, ama bu fiyat benim fiyatım olamazzzz
Bizde hep almaca, yok satmaca
Bugün 74 lot daha aldım, 5,17-5,33 aralığından fiyata bile bakmıyorum direkt aktiften alıyorum artık anladın sen onu CB
dünkü talep bence tamamen twitter talebi..h.sonu bir iki kişi hisseyi yazdı.. onları izleyenler almıştır yoksa bu tahtada normalde patron dışında + arada sat al yapan bir kac aracı kurum dışında kimse yok.. bugun girenler hacim dusuk diye dusunmustur ama aslında bugun hacim yüksekti bile..:)yine de hosgeldiniz twittercılar diyelim.
umarım twittercılar artar. biraz hareket ve can gelir tahtaya
bu arada twittercılarla üçgeni yukarı kırdık sağolsunlar.
geri basmaz tekniği bozmazlarsa sert hareket bilanço destekli gelecektir.
ytd
Yıl sonu bilançosunun iyi gelmesi lazım. Son çeyrekte petrolün hareketinden dolayı dolar bazında hammadde fiyatlarında ufak bir artış oldu. Ancak parite de arttığı için euro bazında hammadde fiyatları düşük kaldı. Yılın genelinde euro bazında hammadde fiyatlarının en düşük olduğu dönemler ise 3. ve 4. çeyrek oldu.
Eur/tl deki artış ve euro bazındaki hammadde fiyatlarına göre brüt karlılığın son çeyrekte diğer üç çeyreğe göre daha yüksek olması lazım. Finansal gider bir miktar yüksek olacağından net kar diğer çeyreklerle paralel gelebilir.