Sayfa 143/343 İlkİlk ... 4393133141142143144145153193243 ... SonSon
Arama sonucu : 2738 madde; 1,137 - 1,144 arası.

Konu: BAKAB - Bak Ambalaj

Böyle cakallıklar yaptıkça bnde alım için mantığa aykırı sekılde iştah yapıyor.son 5 işlem günü ...seneye yuzde 2 kot dısı kalması yeterli oluyor...Bn bu yeterli.bn 2023?e kadar beklerım.cb mın o kadar ömrü var mı acep...insallah bu kadar ky nın ahıyla 4. Ivan gb can cekıserek Azrail canını alır...bu iş artık borsa yatırım argümanından sinir harbıne dönüştü...çakallarla dans...Haftaya hedefım 1000 lot kadar alım yapmak bu haftalık da vinci şifresi 55...sonu 55 ile biten alım emirlerı benden...gecen hafta 31 li idi...Cb nin 4.80 E değen operasyonunda 4.8 -4.88 den mallandım...eyyyy Cb bu haftada aynısı....,.,

Son seansa gırıyoruz 2017 dekı...2018 de %2 nin altına inmefıkce borsa kotundan çıkması mümkün degıl.buda ınatcı yatırımcılar varken cok zor.azar azar almakta Bi rısk yok...bu fiyatlar hala cok cazıp.gecen seneden sadece 2 lira pahalı....ytd

Duhul
    Feb 2017
    İkamet
    ANKARA'nın batısı
    Gönderi
    2,743
    2-OCAK itibariyle BAKAB A gurubuna alınmış, hayırlı olsun.
    Malının üstünde oturamayan, oturup kalkmasını bilmeyen borsada NAH kazanır.
    İnandığı hissede kaşıntısı tutan, bir günde 30 dilberi becermeye yeltenen kazanovalar KAZANDİBİ olurlar. (Sultan1.Krokodil)

A grubuna gırmek için N yapmıs çözemedım...işlem hacmi yok denecek kadar az ky dusmanı Bi patronu var....guvenılır yapısı yok...Gnl kurulda açıkladığı temettu miktarını degıstıren tutarsız yonetım gösteren Bi sırket B den A ya terfı etmıs....hısse fiyatına tek kuruş olumlu etik etmez....ytd

5. Şimdi bildiğim kadarıyla B grubu hisseler açığa satışa konu edilemiyor ve kredili alınamıyor, A grubunda bunlar yok, iyimi kötümü bilemedim☺

6. Birde yabancı yatırımcı veya yabancı fonların tüzüğünde B grubu hisseler için yatırım yapılabilecek fon miktarı ile A grubu hisselere yatırım yapılabilecek fon tutarıda farklı olmalı, buradan hisse için olumlu birşeyler olurmu bilemem, A grubu hayırlı olsun bakalım, KY düşmanı CB ve yancıları bundurım karşısında ne yapabilir bilemiyorum

7.  Alıntı Originally Posted by güccükyatırımcı Yazıyı Oku
    2-OCAK itibariyle BAKAB A gurubuna alınmış, hayırlı olsun.
    Sayın güccükyatırımcı, bu A grubuna geçiş ile ilgili KAP'a baktım böyle bir haber göremedim, nerede var bu haber?

8. VKY-L29 cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
    Sadece sesli düşünüyorum ! Kesinlikle yatırım tavsiyesi değildir !
    NE MUTLU TÜRKÜM DİYENE !!!

Sayfa 143/343 İlkİlk ... 4393133141142143144145153193243 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •