https://youtu.be/FJgRlTd_-_I
Halime bak, dertli çal, kemancı başımın tacı, gitme bu gece bende kal, benim halim çok acı..
Neşe Karaböcek ten..
Böcek gibi olduk zaar.. ytd
Printable View
https://youtu.be/FJgRlTd_-_I
Halime bak, dertli çal, kemancı başımın tacı, gitme bu gece bende kal, benim halim çok acı..
Neşe Karaböcek ten..
Böcek gibi olduk zaar.. ytd
Makas 298.5 dan 316.5 a yükselmiş. Ytd
umutgunesi, kenblockta geldiydi.
suyun içinden bir düdük sesi vardı Jack Jack diye bağırıyordu, Salim hc o sen misin? Ytd
Filikalarla aramalar, su yüzüne henüz cikamasakta son sürat devam ediyor.. ytd
Biz her nekadar Titanic orkestrası ağır abi edasında benzetme yapsakta,
tahtacı sulukule ekibi gibi davranıyor, calkaliyor da calkaliyor. Ytd
Tahtacı kardeş bugün Çarşamba değil bayram öncesi t2 sebepli yarın verecen kararini, para kalsın mı kalmasın mı diye.
Huu uyuma salı bugün. Sapsallasmaya gerek yok. Ytd
Ulen hatırlatmasam şapşal şapşal dolanican ortalarda. 😂
Mizahsen yapıyorum ciddiye almayın sakın beni.
Biliyoruz ki mantık kalmadı. Ytd
Piyasada para yok sanırım, hacimsiz hisseler hep. Ytd
Arkadaş hissede miyiz pavyonda mıyız belli değil. Kim neyi kimi kaldırıyor, neyi indiriyor, kim kimi öpüyor belli değil. Madem pavyondayız izleyelim ortamı.
Petkim spot yabancı yüzdesi
29 Temmuz 2024: %14.55 (2024 zirvesi)
5 Şubat 2025: %7.79 (Dibe yakın bir seviye)
24 Mart 2025: %9.85
Anlaşılan yabancı çıkışı hisseye baskı oluşturmuş. Şubat 2025 - Mart 2025 arasında cüzi miktarda yabancı artışı var. Devamı gelir mi gelmez mi takip etmek gerekli.
Melike' ye bağlanmadan önce şunu da soyliyim. En çok sert sopayı geçen hafta yanlışım olmasın sanki bankalar yedi kısa süre de.
Ha bu yemedi demiyorum, bu uzun süreli yediği için en son ki dibi 16 olduğundan onun altına az sarkittilar. O muhteşem 9 yeşil mumun dibine bakarsak bugün yine o bölgelerdeyiz.
Ama bankalarda aynı durum mevcut değil, ha onlar zaten çok yükseldi denilse de, son sopanın geri alımını yaptığını söyleyemem. Ytd
Yüzde 45-50 civarında, zirvesinden bir düşüş oldu xbanklarin bazısında. Yüzde 10 civarını geri aldı. İlk etapta dovizin yükselmesi ve faizin tekrar yukselebilecegi dusunturtulmesi bankaları biraz daha baskilamis durumu izlenimi verdi. Döviz artışı ise sanayi tarafını frenlemis olabilir. Kaldı saniyi uzun zamandır sürünüyor en azından bendekiler öyle. Kısa sürede yasananlar kanimca. Ytd
Elbette dövizin yukarı kalıcı olması, eğer ki talep olmazsa, enerji (elektrik, doğalgaz) maliyetlenmelerini de artırabilir ayrıca lojistik maliyetlerine de yansır. Döviz yuksek ve eksi pozisyonu olanlar kambiyo karı ve zararı artabilir.
Ama talepte artış olursa bu durumlar dengeleri degiatirebilir.
Sanayi ve bankalar arasındaki durumlar diye yazmak istedim. Bankalar için ise öncesinde yazdığım neydi, faizin düşüşünü fiyatlayip geleceği satın alıyorlar demiştim. Yine öyle mi olur piyasa biraz toparlar mı zaman gösterecek. Ytd
Yırttık demiyorum elbette, önce yirtmamiz lazim... Son 7 aydır soluksuz bir düşüş, ve bu 8 ncı ay ne olacak kaldı 3 seans. Dövizin ilk ceyrek kapanmadan zıplaması veya ziplattirilmasi falan filan.. ytd
Spenc hocam yol burada da kesişmiş
Bereketli olsun
Buraya son 1 yıldır O kadar gelen giden oldu hatırlamıyorum
ama ben freedim hc nin ayağının uğurlu geliceğini düşünüyorum.
Hoş geldiniz :cck:
Melikeye bağlanıyoruz, T2 sonrası son durum ne diye?
Evet Melike söz sende.
Valla kalan kaldı, giden gitti seans kapanışı itibariyle. Yarın para çıkışı yaparlarsa, bugün niye yapmadın diye sorarlar adama.. (T2 geçti)
Bu yüzden bugün çıkan paralar yine borsaya girebilir seans bitmeden çıkabilir, cuma tekrar girip akşamına tekrar çıkabilir. Top çevirirler anca.
Ama bugün çıkmış gibi görünen paralar yarın akşam seans bittiğinde de kalırsa o zaman çıkmamış diyebilir 😂😂
Zaten iki gün kaldı ay sonu kapanisina, aylık çubuk ve 3 aylık çubuk şeklinde sürekli çubukları gözlemleyip durduk. Yok artık ta dedik.
Stüdyo söz sende.
Teşekkürler Melike..
Sakız çiğnesem tahtacı bozulur mu sorusu gelmiş dinleyicilerden. Ytd
https://youtu.be/IJGsE_SV5cM
Bu arada Filiz Akın da nur içinde yatsın. Eski güzellikler bir bir soluyor. Allah rahmet eylesin.
Ayrılık filminden analım.
Melike ile şarkı bulamadım.
"Aman Melekem" çıktı repertuardan.
https://youtu.be/SdJfAKwwOAc?si=DV54GBm2i6N74jz2
Akşama pisircez mı balıkları?
Kimbilir. Ytd
3 ziyaretçi. Orkestra yerini aldı. Kontrabas'ta umutgunesi, viyola'da cemar ve çello da salim teknede kalan ilk göze çarpan isimlerdi.
Bu ekip;
Mozartin aylık çubukta" hamile bu boğa olur" adlı eserini çalarsa eger 1734-1632 sayfa aralığı yeterli olur.
1734 den sonraki sayfalar "beyaz asker boğa" adlı eseri de kabuldur..
Zaten bundan önceki sayfalarda diğer eserler olurda calarsalar hiç sevmem. Ytd
Ama bugün özelinde 17.17 trenindeki buluşma veya kesişme de gözlerden kaçsın istemem. Ytd
Çok özür 1730-1632 gölgeleri katmamamiz lazımdı. Ufak bir yoklama çekti o bölgeye o zaman fark ettim. Ytd.
Kandırmışlar yine.. T2 falan hikaye oldu. Ytd
Sitenin şaftı kaymış sanırım, sayfa mı bozuldu..