Sayfa 130/190 İlkİlk ... 3080120128129130131132140180 ... SonSon
Arama sonucu : 1520 madde; 1,033 - 1,040 arası.

Konu: PETKM - Petkim Petrokimya Holding A.Ş.

1.  Alıntı Originally Posted by *Bozkurt Yazıyı Oku
    Herif malları itekleyebildiyse yani bu becerisini yapabildiyse şayet,
    İki secenek mevcut
    1-Çıktığı hızla geri gelir
    2-yeni dip tazeler
    Yok bu becerisini yapamadıysa
    Tek şık kalıyor geriye
    Mecbur tutucak ve dökülenleri topluyacak
    Seni görünce dedim hisse ne ara 20 ye çıktı ;)

2.  Alıntı Originally Posted by AmigoOrhan Yazıyı Oku
    Seni görünce dedim hisse ne ara 20 ye çıktı ;)
    Sorma ya, yazmıyacaktım ama baktım hisse yüzde 3 düşmüş yazayım bağri dedim, naptın benim gibi sende mi itekleyemedin malları
    Mallar kaldı elimizde mınakoyu 20 olsaydı tüyecektim
    Hamdım Piştim Yandım

3.  Alıntı Originally Posted by *Bozkurt Yazıyı Oku
    Sorma ya, yazmıyacaktım ama baktım hisse yüzde 3 düşmüş yazayım bağri dedim, naptın benim gibi sende mi itekleyemedin malları
    Mallar kaldı elimizde mınakoyu 20 olsaydı tüyecektim
    Benim mallar blokeli halen. İhtiyacım olan bir para değil o yüzden halen beklemedeyim.

4.  Alıntı Originally Posted by *Bozkurt Yazıyı Oku
    Değişiklik yok, endekise göre performans zayıf ama 10 gün öncesine göre eccük kıpırdama mevcut haksızlık etmeyelim.
    Son durum şu şekil

Petkm 18.24
    Altıns1 36.90
    Dolar 36.68
    Bist100 ise 10770

Dolar bazlı 49 centteyiz
    Para nasıl pula dönüşür
    Son durum şu şekil

Petkm : 17.92
    Altıns1 : 38.25
    Dolar : 36.65
    Bist100 : 10800

Ve 49 centteyiz
    Hamdım Piştim Yandım

5. Bıraktığım yerdeyiz. Salıyı böyle sallayacaklarini beklemezdim ama oldu işte 9 yeşil çubukla indikatörler iyi sisirmislerdi, biraz nefes oldu.
    Ha bazı zaten yükselmiş şirketleri daha çok yukarı aldılar ama az saldılar. Onların ki düzeltme oldu. Mesela bankalar ve bazı holdingler yeni zirvelerini tazelemislerdi, benim akgozlu bankada tobo var ve hala bozulmus değil. Sözüm ona şu ortamda petkosla muhteşem performans yaptı diyemem o 9 yeşil çubukta olsa. Gidecekler belli de gidemeyenler hala belli değil ve top ceviriyorlar. Sabır tabiki öncelikle.. Ytd

6. Oysaki bugün ortam o kadar musaitti ki, ağzında sakız elinde tespih vaziyetleri için. Sortculara mı acıdılar anlamadım..
    Acıma acınacak hale düşersin derim de Petkim olunca ne beddua ne ah tutmuyor .. ytd

7. Sıfatına tükürem iki arada bir derede dolanıp durmalarina. Ben diyom anyaya o diyor ki konya ya. Ytd

8. İç gundem negatif haberlerle kayniyorken, dış gündem Trump, Putin gorusmesiydi.

Güncelleme: 18 Mart 2025 22:43
    Rusya Devlet Başkanı Vladimir Putin, ABD Başkanı Donald Trump'ın Ukrayna'daki enerji santrallerine yönelik saldırıların 30 gün boyunca durdurulması yönündeki önerisini kabul etti.

İki lider bugün telefonla bir görüşme gerçekleştirdi.

Görüşmeye dair Kremlin'den yapılan açıklamada, Putin'in ordusuna gerekli talimatı verdiği bildirildi.

Karadeniz'de deniz taşımacılığının güvenliği konusunda müzakerelerin de başlayacağını aktaran Kremlin, 30 günlük ateşkes süresince Ukrayna'nın yeni bir seferberlik veya silahlanma hamlesinde bulunmamasını talep ediyor.

Trump, Truth Social hesabında yaptığı paylaşımda, Putin ile yaptığı görüşmenin "çok iyi ve verimli" geçtiğini söyledi.

Rusya, Şubat 2022'de başlayan işgalin ardından Ukrayna'daki enerji şebekelerini hedef aldı.

Kremlin'in açıklamasına göre, 19 Mart'ta Rusya ve Ukrayna 175 savaş esirini takas edecek; ayrıca Rusya'da tedavi gören 23 ağır yaralı Ukraynalı asker Ukrayna'ya teslim edilecek.

Beyaz Saray ne dedi?
    Beyaz Saray'dan yapılan açıklamada şu konu başlıkları öne çıktı:

Trump ve Putin, Ukrayna savaşında "barış ve ateşkesin gerekliliği" konusunda görüştü ve bunun "kalıcı bir barışla" sona ermesi gerektiği konusunda anlaştılar.
    İki lider, ABD ve Rusya arasındaki ilişkilerin geliştirilmesi gerektiğini vurguladı.
    Liderler, "barış sürecinin" enerji ve altyapı ateşkesiyle başlaması gerektiğini kabul etti. Ayrıca Karadeniz'de bir deniz ateşkesinin uygulanmasına yönelik müzakerelerin başlatılması konusunda mutabık kaldılar.
    İran'ın İsrail'i yok edebilecek bir konuma asla gelmemesi gerektiği konusunda ortak bir görüş paylaştılar.
    Trump sosyal medya hesabında yaptığı paylaşımda sıklıkla dile getirdiği iddiayı tekrar ederek, "Eğer ben başkan olsaydım, bu savaş asla başlamazdı" dedi.

ABD Başkanı, Rus mevkidaşı ile gerçekleştirdiği görüşmesinde barış anlaşmasının birçok unsuru tartışıldığını söyledi ve "Binlerce askerin öldüğü gerçeği de ele alındı ve hem Başkan Putin hem de Başkan Zelenskiy bu savaşın sona ermesini istiyor" diye yazdı.

Sayfa 130/190 İlkİlk ... 3080120128129130131132140180 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •