Ýti alaþaðý edip edemeyeceðini bilemeyiz emme
Ýtin iti ýsýrmadýðýný çok iyi biliriz.![]()
Ýti alaþaðý edip edemeyeceðini bilemeyiz emme
Ýtin iti ýsýrmadýðýný çok iyi biliriz.![]()
6 mayýs 18219 vob
Hamdým Piþtim Yandým
Tahtacý iti, iyi itekleyemedi hacimleyerek. Bugünkü performans kötüydü. Daha doðrusu bir performansi bile yoktu. Ytd
6 mayýs 18219 vob
Hamdým Piþtim Yandým
Böyle duruþun sebebi indikatörlerinde göstere göstere þiþmesi ile acaba þortçu girenler mi tespit ediliyor gün sonunda diyede düþündürtüyor.
Malum açýklanan kötü finansallar ve aracý kurumlarýn kötü yazým dilleri akabinde o süreçten bu yana þort açanlar spotta alanlardan daha fazladýr kanýmca.
Ve hergün her yukarý yükseliþi sonrasý buradan döner düþüncesi de artmýþtýr ve þortculara oynamak istemiþ olabilirler diðer yandanda spotcularýnda ellerindeki mallara gözü dikmiþtir muhtemelen.
Her ne zaman spot þort arasýndaki denge veya terazi deðiþir o zamana kadar sýkýþtýrma söz konusu olur.
Sonuçta elleri gören kiþi tahtacý olduðu için bilmek zor tabi. Teknik kýsýmdan bakýnca da bu kýsmý þortta zarar kes, spotta al gibi kavramlar ile yine fake hareketleri ile de gözlemyebilir kolayca, eldeki kartlarý gördüðü için. Yatýrým tavsiyesi deðildir.
Böyle duruþ derken az hacimle, bu bölgedeki bekleyiþi ve bunu indikatörlerin þiþmiþ haldeyken yapmasý nedir..
Sert hareket her iki yöne de yapmýyor, yaparsa yine þort ve spotçular için yapmasi yakýndýr, kanimca. Tahtacýnin Elindeki verilere göre karar vermesi iþini de kolaylaþtýriyor.
1 ncý seçenek. Sortcu agirlikliysa ve aþaðýdan alanlarýn bir kýsmý mal cikmissa, yukariya devam.
2 ncý seçenek. Spotcu agirlikliysa, sortcular azalan oranda ise tersi olasý.
Birkac gündür kýsa hareketler ve hacimsizdeki azalýs, ayný bölgedeki bekleyiþi, ortamý bir nevi gözlemleme ve suzgeclemedir diye düþünüyorum.
Ytd
2 ziyaretçi.. ytd
Bu ziyaretçiler muhtemeldir uzun vadeciler. Finansallarin geldiði günkü ziyaretçilerden düþersek bu sayýsý kalan þortçu. Arada gelip gidenler ise sörfçü..
Bilanço günü yazanlardan çýkarým yaparsak çoðunluk þort gibi bir hava vardý yazým dilleri sebepli. Çünkü kötüleyen insanýn ne iþi var spotta.. ytd
Bugün þimdiye kadar sertliði yukariya doðru yaptý sortculara. Ha sonradan degisirde aþaðý alýrsa stoplattirmis diyebiliriz sorculari. Ama almazsa stoplattirmamis deriz. Voaliteli olacak gibi bugün. Hem yukarý hem aþaðý mümkün.. ytd
Yer Ýmleri