Bugun dedik ya hükümette salvolar bitmez iddialar ve dedikodular tehditle bu işlerin döndüğü diğer bir iddia ibb meclis çoğunluğunu almaya yönelik çalışmalar olduğu
Printable View
borsa kapandı herif hala alıyoru ...
:drunk:
yahu tandoğanı görmedin mi. sindo. ankarayı bilmiyorum ama dronun çekimine bakarsak tandoğandan diğer semtlerin yolları bile taşmış dolmuş :drunk:
10 50 bilmem nerelerdeki belediye akpye geçse ne geçmese ne.
büyük sehirler chp de.
bu aksiyon bu rüzgarla gitsinler.. akp tarihe karışır. plan seçim neyim yaptırmamak o nedenle.
https://youtu.be/yb-_SP4HCBM?si=KqO3lxb1t2cdl88m
ekonomi tıkırında ekonomi tıkırında kriz var var kriz var . Sonradan dönüş yapsada Timur Selçuk güzel yorum.:drunk:
Pazartesi yukarı bilmenizi kutlarım ama esas rafine ve beni etkileyen bu değil son cümle "siyasetin Limiti buraya kadar"
Bazı oyunlar vardır bir oyuncu sadece ömründe o oyunu oynamış olsa yine fark yaratır.
Bu söz de bana öyle geldi, zira Borsa da her olumlu olayın ve her olumsuz olayın bir limiti var önemli olan neyin ne kadar görüleceği , Körfez Savaşı'nda cok gençtim ve savaş çıkmayacak diyen Birand a inanmamış savaş çıkacağını bilmistim ama borsa o gün tavan olmuştu.Bunu bilememiştim.Hep düşen borsanın savaş çıktığı gün daha da düşeceğini düşünmüştüm. Ama artık çıkış zamanı idi. Bugün belki butlanda çıksa yukselirdi kim bilir.Belki daha az ama ...
Bana onu hatırlattı aynı zamanda.
bu ka film yeter ben yatıyom yaw.
:drunk::drunk:
dün ekstrem şekilde arttık, muhtemelen şortcular patladı, çılgınca pozisyon kapattılar.
ama öte yandan halk da, piyasalar da artık bu siyasi gerilimlerden, ülkenin kötü yönetiminden bıkmış durumdalar. en ufak pozitif haberde bunu net görüyoruz.
https://youtu.be/5t48kfzRDhA?si=GmQzdDQ0K6DiFDyi
Komple kanalı alın.
[emoji23]
Günaydın cemaat bol kazançlar
Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi
ınsıder üzerinden kurulu tezgah millet buradan kazandığını sanıyor kazanmıyor ülkenin bu durumu ile kaybediyor farkında değil kimse kendi yandaşları zengin oluyor , 15 eylül de böyle bir mahkeme var ay başı açık hikayesi kaldırılıyor ve geçen cumaya kadar açığa satıp %10 üzeri piyasayı aşağı çektiler , bu mahkemenin erteleneceğini bilerek yapılıyor bu oyun ne hikmetse cuma bullsdan işlem yapan spotta ve vıop tarafında long oldu hemde bofa makinesinin olduğu sistemde , 3 gün üst üste 2.48-2.55 bandından mala giren ünlüden işlem yapan kişi veya kişiler mal aldı , dün yapı spotta aldığı kadar vıop tarafında pozisyon kapattı şimdi bunlar tesadüfmü değil , aynı hükümet aynı muhalefet ne değişti açsın millet grafını 30 haziranda yapılan barın aynısını görecek ogunde erteleme ile aynı bar oldu 27 haziranda haberi bilenler önceden mala girdi vs vs .Bu çıkışlara çok anlam yüklememek gerekir bunu tezgahı yönetenlerde böyle istiyor piyasanın belli bir limiti taşıma maliyeti var oraya geldiğinde 2-3 siyasi olumsuz söylem geliyor borsa yeniden aşağı:)burada trade eden kazanıyor uzun yatırımcı çok uzun bakmalı kısa olursa zaten ona 2 senedir yaptıkları gibi mal taşıtırlar başka birşey olmaz.
Piyasa Haber
@Piyasa_Haber
·
16d
Borsa manipülasyonu soruşturması kapsamında Işık Ökte’de gözaltına alınan isimler arasında.
https://x.com/Piyasa_Haber/status/1967840503799615986
İris Cibre
@iriscibre
·
6d
Dün piyasa 6% çıkınca, shortlamalara doyamamışlar
Sıkıştıranlar kazanmış..
1,2 MLR TL Teminat tamamlama çağrısı...
Bir tahtamda mal alına alına 7 bin adete kadar düştü bofa… dün satışa koydular koydular bofa gelsin alsın diye o da tak aldı. şimdi 59 binde… bofasız tahta kabul edilmiyor…:)
Işık. Ö ye şaşırdık mı ? Ben şaşırmadım. 2024 şubatında eregl de ateş eden bilanço gelecek diye 35 40 tl lerden kağıdı alıp 50 yaptılar. Topiğinde de yazdım. Manipülasyon var kafanıza mal çakacaklar uzak durun dedik. Dalga geçtiler yasaklayın bunu Işık. Ö. den daha mı iyi biliyorsun falan. eregl b.m b.k bilanço açıkladı dimdirek çakıldı. 2024 eylül . herkes sanayi bakıyor ama parakende müthiş kimse bakmıyor dedi. parakende ye çaktılar hala kendilerine gelemediler.Dolar bazlı zarar daha da büyük tabi. Bu işi yapan 1-2 arkadaş daha var ama . Onlar daha ince ince.
Hocam, daha önce SPK'dan ceza yemiş ama haftalık bültende adı yayınlanmamıştı.
https://x.com/borsagundem/status/1645371358602248192
Bakalım. Piyasada hiç sevmediğim ters indikatör olarak kullandığım birisidir. Bir kaç kişi daha var ama isimlerini zikretmim şimdi. O gün eregl topiğinde de yazdım idi. Bu adamlar asla ama asla KY dostu değillerdir. Büyük sermayeye çalışırlar. Ama öyle ince ince işlerler ki KY asla uyanmaz. KY bu piyasada tamamen yalnızdır bunu bilerek bu işe girmeli. Yapamam falan nasıl olacak diyen kişi de hiç girmemeli.
Hele biri var, sürekli iktidar ğibi agız değiştiriyor, kanal d ğibi niki var,bir süre sonra kaybolur,bunların alayının hakkından nohut hoca geliyor, itin kıçına sokar ğibi, sokup sokup çıkartıyor:he:
- Ben ekime kadar hissemi tutacağım herhalde. Foruma günlük yazacağım bir tespitim yok, şiir atsam olur mu?
- Atma lan!
Yaşayanlar hep gençtir doğum yılına bakma
Önemsiz hocam, kendini bilir lolipop..
Asıl konu altta,bak bunlardan çok var, yiğenim çok sever bunları çok,sonradan ğörüp, çıkmalar,,
Ne yiğitler var(haberi izlediyseniz diye diyorum),bunlarla sevişecek:he:
https://x.com/kiyasla2/status/196782...4MuQ3HdOA&s=19
Hacım bu tırrakların kaybolmadı için bu hükümet gitmesi lazım. Yol açarsan ne örf ne adet bilmez bu paçozlar ortada dolanır. Eş çocuk yanında susup geri dönülürdü. bir de çocuklar örnek alır. Çocuklar eskiden polis öğretmen pilot doktor olmak isterdi. Şimdi it kopuk olmak isteniyor. Millet sosyal medyada Sedat peker bunu cezalandırdın diyor. Kimse adalet bakanının Türkiye cumhuriyeti bir hukuk devletidir lafını ciddiye almıyor. Sosyal çürüme budur.
Ek 30629
Aselsan tutuyor şimdilik....
GARAN 146
vıop 127 altı üstü
Herkes kendi çapında mafya kabadayı bitirim söyleyecek sözü var kendi çapında makine. Adam marketten az önce mekan basmış pozlarında çıkıyor. Evimin az ötesinde iğrenç bi cafe var. Zannedersin mafya nın mekan. Girişte kafa tokuşturmalı selamlaşmalar herkes bi ağır pozlarda. Elde tesbih falan .Biz erkek olarak dikkat etmiyoruz ama bunların kadın!! versiyonuda var. Bu tip kadınlarda biraz dikkat ile hemen tesbit ediliyor. Zaten genelde beraberler hep bu tiplerle.