dimag ki neymis....gelecek hubarlardan.....HUBARDAR OLMAK......ONEMLIYMIS.
dimag ki neymis....gelecek hubarlardan.....HUBARDAR OLMAK......ONEMLIYMIS.
YAZDIKLARIM sadece sohbet icindir...baskasinin gorusu ile borsada islem yapan ayvayi cig yer...parmaklarin tuslarda ise....SENSIN SORUMLU OLAN...AGLAMA DUVARI ISE KUDUSTE...ne ararsan kendinde ara....
TOPIGIMI 15 EYLULDE ACACAGIM.....bumba yorumlarimla.....
HOSCAKALIN USAGLAR....
TOPIGE misafir geldim......emme.....fazla kaldim....kusura bakmayin.....
okuyucularima....beni bi sure oradan izleyin dedim.....yazdiklarim onlara....size degil....
sizin borsa bilginizin yaninda....BENIMKI NEKI ULA....HA HA HA
YAZDIKLARIM sadece sohbet icindir...baskasinin gorusu ile borsada islem yapan ayvayi cig yer...parmaklarin tuslarda ise....SENSIN SORUMLU OLAN...AGLAMA DUVARI ISE KUDUSTE...ne ararsan kendinde ara....
Özgür Özel ofisten ayrıldı polis geri geldi
CHP Genel Başkanı Özgür Özel, CHP'nin Sarıyer'deki Genel Başkanlık ofisine gelmesiyle binadan ayrılan polis Özel binadan ayrılınca binaya geri geldi. Polis basın mensuplarını binadan çıkardı
Eee Pazartesi'ye hazırlıkmı yani
Yazdıklarım Yatırım Tavsiyesi Değildir.
Milyonlarca öğrenciyi ilgilendiren yasa teklifi Meclis'e sunuldu
Öğrencilere okullarda bir öğün yemek verilmesi için CHP harekete geçti. CHP Tekirdağ Milletvekili Cem Avşar, devlet okullarında 'bir öğün ücretsiz yemek' verilmesi için kanun teklifi verdi. Avşar, "'Ücretsiz bir öğün yemek' desteği, eğitimdeki eşitsizliklerin azaltılması ve hak temelli bir eğitim sisteminin oluşturulması için olmazsa olmazlarından biridir" dedi.
Akp ve MHP oylarıyla reddedilir
Stratejiyi şimdi anladım başkan!
Mevzuu buysa vallaha tebrik ederim...
Ben 17.02 derken şunlardan söz ediyordum:
Lakin vadeliyi bilmem ama... Spotta bu risk alınır:
Eğer ölmediyse, M200(Günlük) den tepki verir, hadi tırsıtmak için altına sarktı... 16 TL.
Lakin oradan da tepki vermezse...
BKZ: GAK formasyonu
Bu vesile ile ben forumda yazmıyorken KRSTL meselesinde kulağımızı çınlatan "PETKM tahtacı adayı" @*Bozkurt reyize de selam çakalım.
KRSTL'i zamanında keşfeden @BJK Coccinella üstada da selam verelim.
Al,sat,tut,yakala,sık,bırak vb. tavsiye için aracı kurumunuzla görüşün.
Gerilim tırmanıyor! Sınıra 40 bin asker konuşlandıracaklar
Rusya'nın hava sahası ihlali sonrası Polonya'yla gerginlik tırmanıyor. Polonya Savunma Bakan Yardımcısı Cezary Tomczyk, Rusya ve Belarus'un ortaklaşa düzenleyeceği "Zapad-2025" askeri tatbikata yanıt olarak ülkenin doğu sınırına yaklaşık 40 bin asker konuşlandıracaklarını açıkladı.
Aynı olay, 4..5 defa fiyatlandı.
Pazartesi ne olursa olsun, sert yukarı alma ihtimali var..
SM-A336E cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
Yer İmleri