Printable View
Alıntı: Originally Posted by Dore Hayir efendim. Sadece sn selym ve ben vardım. Ratingi arttı. Sizden dolayı mi acaba:) Benim bir tradeim yok ki burda ..aslında öğretsiniz burda da trade yaparım :)
Alıntı: Originally Posted by Dore Oldu olacak kazanirsam acemi şansı deyin:) Çok mantıklı :P
Alıntı: Originally Posted by Dore Oldu olacak kazanirsam acemi şansı deyin:) Öyle diyeceğiz zaten ..iddia var işin ucunda :kahkah: :) Alıntı: Originally Posted by selym Çok mantıklı :P
Alıntı: Originally Posted by selym Eyvallah - Yarın mutlaka gelin yine... Çorba ısmarlatmanın zevkini çıkarırız Selamlar - Saygılar Ben Sayın Dore'u bir çorbayla bırakmam ..hele ramazanda :rules: Selamlar -Saygılar Sevgiyle beraber :)
Alıntı: Originally Posted by mert45 Benim bir tradeim yok ki burda ..aslında öğretsiniz burda da trade yaparım :) Seveniniz takipçiniz cok o bakimdan:)
Alıntı: Originally Posted by Dore Mert bey siz neye dayanarak çıkacak diyorsunuz? Veriler dususu destekliyor Aslında. Ben çıkacak diye bir şey demedim ..sadece iddia ya ortak oldum ..:one:
Alıntı: Originally Posted by selym Çok mantıklı :P Gününüzü goreceksiniz:)
Alıntı: Originally Posted by Dore Seveniniz takipçiniz cok o bakimdan:) Sağolsunlar ..ben de onları severim takip ederim :)