Originally Posted by Dore Hayir efendim. Sadece sn selym ve ben vardım. Ratingi arttı. Sizden dolayı mi acaba Benim bir tradeim yok ki burda ..aslında öğretsiniz burda da trade yaparım
Hayat hoş gerisi boş
Originally Posted by Dore Oldu olacak kazanirsam acemi şansı deyin Çok mantıklı :P
DEMO İşlemlerdir - Kale Almayınız
Originally Posted by Dore Oldu olacak kazanirsam acemi şansı deyin Öyle diyeceğiz zaten ..iddia var işin ucunda Originally Posted by selym Çok mantıklı :P
Originally Posted by selym Eyvallah - Yarın mutlaka gelin yine... Çorba ısmarlatmanın zevkini çıkarırız Selamlar - Saygılar Ben Sayın Dore'u bir çorbayla bırakmam ..hele ramazanda Selamlar -Saygılar Sevgiyle beraber
Originally Posted by mert45 Benim bir tradeim yok ki burda ..aslında öğretsiniz burda da trade yaparım Seveniniz takipçiniz cok o bakimdan
Originally Posted by Dore Mert bey siz neye dayanarak çıkacak diyorsunuz? Veriler dususu destekliyor Aslında. Ben çıkacak diye bir şey demedim ..sadece iddia ya ortak oldum ..
Originally Posted by selym Çok mantıklı :P Gününüzü goreceksiniz
Originally Posted by Dore Seveniniz takipçiniz cok o bakimdan Sağolsunlar ..ben de onları severim takip ederim
Forum Rules
Yer İmleri