Twitterda bomba yazılar var akşam akşam ne güldüm derun hisse abimize destek icin yarın hubvc dardanel vs... gibi hisseleri tavan yapmazsak bize yazıklar olsun. Diye. Buyuk bir fırtına çıkacak bu hisselerde dur bakalım.
29-04-2020, 22:38
Egeli
Alıntı:
Originally Posted by alenichev
Powell i bastan sona dinledim. Adam inanilmaz kotumser konustu. Bu krizden cikmak kolay degil dedi. Ekonomi feci daralacak, issizlik kimsenin gormedigi rakamlara cikacak. Ozellikle 2 ve 3. Ceyrek cok daha kotu rakamlar gorecegiz
Ama
Varlik alimlarini surdurmeye devam edecegiz
........
Ama dan once soyledigin seyin hicbir onemi yok
Yellen olsa neyi farklı yapardı ?
Sonuçta 2008’de tanıştığımız parasal genişlemeden 12 yıl sonra hala çıkamadık. Verimsiz şirketler hala piyasada ve sistemi tıkamaya devam ediyorlar.
Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi
29-04-2020, 22:38
Serkan23
Alıntı:
Originally Posted by StranGe_PassenGer
Adamı bizim dairedeki çaycı vs dahi takip ediyor. SPK'nın Twitter üstadlarına el atması iyi oldu diye düşünüyorum. Ne söylüyor ne yapıyor incelensin bu kadar fazla insanı etkileyenler. Yoksa bir falsosu ne ala...
Adamlar kötü niyetli olmasa dahi ponzi sistemi zaten yasak olan bir durum. 100 bin takipcim olsa hergun soyledigim hisseyi ucururum elbette. Kaldı ki bununkiler takipçi değil mürit, o da tarikat şeyhi gibi
29-04-2020, 22:39
alenichev
Alıntı:
Originally Posted by Serkan23
Altın alan kazanır demedi mi?
Iyi tepki verdi. Umarim cekik gozlulerde alirda son 2 gunde yaptigim zararin buyuk kismini cikaririm.
29-04-2020, 22:40
alenichev
Alıntı:
Originally Posted by Egeli
Yellen olsa neyi farklı yapardı ?
Sonuçta 2008’de tanıştığımız parasal genişlemeden 12 yıl sonra hala çıkamadık. Verimsiz şirketler hala piyasada ve sistemi tıkamaya devam ediyorlar.
Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi
Fark eden bir sey olmazdi. Powell in sucu yok. Bana gore en iyi fed baskani paul volcker idi.
Piyasalar istedigini duymak istiyor.
29-04-2020, 22:42
Serkan23
Alıntı:
Originally Posted by Karax
Twitterda bomba yazılar var akşam akşam ne güldüm derun hisse abimize destek icin yarın hubvc dardanel vs... gibi hisseleri tavan yapmazsak bize yazıklar olsun. Diye. Buyuk bir fırtına çıkacak bu hisselerde dur bakalım.
Yaparlar yaparlarda papaz kaçtı oyunu gibi bu işin sonu önemli :)
29-04-2020, 22:42
Lambent
Alıntı:
Originally Posted by Lambent
gram 380 cok önemlı tutmazsa 376 burası gocmememsı gerek gramcılar için
teknık calışiooo
29-04-2020, 22:43
Serkan23
Alıntı:
Originally Posted by alenichev
Iyi tepki verdi. Umarim cekik gozlulerde alirda son 2 gunde yaptigim zararin buyuk kismini cikaririm.
Mayısta 1850 görmeli dostum, uzun vadeli dusunursen azcik kazanirsin bence. Uzun vade dusunmen hariç yatırım tavsiyesi değildir.