Az önce BloombergHT'de Amerika muhabiri Melike Ayan "Dow FED'i değil johnson & johnson firmasının virüsle ilgili tedavi açıklamasını fiyatlıyor" dedi. Ama ben bu konuda aktif bir habere rastlamadım??? Bilen var mı?
Az önce BloombergHT'de Amerika muhabiri Melike Ayan "Dow FED'i değil johnson & johnson firmasının virüsle ilgili tedavi açıklamasını fiyatlıyor" dedi. Ama ben bu konuda aktif bir habere rastlamadım??? Bilen var mı?
Johnsons baby bilirim ben. Kimmis o jonson jonson
Shares of drug manufacturer Catalent (NYSE: CTLT) were up by 10% at 2 p.m. Wednesday after the company announced it had signed an agreement with the Janssen Pharmaceuticals subsidiary of Johnson & Johnson (NYSE: JNJ) to manufacture a COVID-19 vaccine. The agreement includes ****t investment in expanding the capacity of Catalent's Bloomington, Indiana manufacturing facility. The financial terms of the deal were not disclosed.
https://www.nasdaq.com/articles/cata...eal-2020-04-29
08/04/2025 itibari ile artik hisse.net e girmiyor ve okumuyorum
Derinhisseye 3 ay brut takas gelmis![]()
Canın bile emanetken, Kaybedecek neyin olabilir ki?
Geçen günlerde İsveç'ten gelen TC vatandaşi ile ilgili itham vardı akrabasi vs bilmem. Ama bakanın doğum yeri konya kulu. İsveç'teki çoğu TC vatandaşları kululu hatta İsveç başbakanı kuluyu ziyaret etti. Onun dolaylı bir şekilde tanımaması mümkün değil.
Bilancolardaki bozulma başlamadan son datli bilancolari alıyorlar...
Takke düştü kel görünmeden sürüyorlar...hayırlısı...şimdiden küçük hamallara(yatırımcı)geçmiş olsun...
biliyorsunuz ya işte yazdıklarım yatırım tavsiyesi değildir falan...filan...
Yer İmleri