Sayfa 25/992 İlkİlk ... 1523242526273575125525 ... SonSon
Arama sonucu : 7935 madde; 193 - 200 arası.

Konu: Viop - XVIII

Az önce BloombergHT'de Amerika muhabiri Melike Ayan "Dow FED'i değil johnson & johnson firmasının virüsle ilgili tedavi açıklamasını fiyatlıyor" dedi. Ama ben bu konuda aktif bir habere rastlamadım??? Bilen var mı?

2.  Alıntı Originally Posted by StranGe_PassenGer Yazıyı Oku
    Az önce BloombergHT'de Amerika muhabiri Melike Ayan "Dow FED'i değil johnson & johnson firmasının virüsle ilgili tedavi açıklamasını fiyatlıyor" dedi. Ama ben bu konuda aktif bir habere rastlamadım??? Bilen var mı?
    Bence dow bile neyi fiyatladığını bilmiyor.
    Herkes gidenin arkasından bir kulp takıyor kafasına göre.

Johnsons baby bilirim ben. Kimmis o jonson jonson

4. Shares of drug manufacturer Catalent (NYSE: CTLT) were up by 10% at 2 p.m. Wednesday after the company announced it had signed an agreement with the Janssen Pharmaceuticals subsidiary of Johnson & Johnson (NYSE: JNJ) to manufacture a COVID-19 vaccine. The agreement includes ****t investment in expanding the capacity of Catalent's Bloomington, Indiana manufacturing facility. The financial terms of the deal were not disclosed.

https://www.nasdaq.com/articles/cata...eal-2020-04-29

Alıntı Originally Posted by StranGe_PassenGer Yazıyı Oku
    08/04/2025 itibari ile artik hisse.net e girmiyor ve okumuyorum

Duhul
    Feb 2017
    İkamet
    İstanbul
    Gönderi
    5,796
    Derinhisseye 3 ay brut takas gelmis
    Canın bile emanetken, Kaybedecek neyin olabilir ki?

6. Geçen günlerde İsveç'ten gelen TC vatandaşi ile ilgili itham vardı akrabasi vs bilmem. Ama bakanın doğum yeri konya kulu. İsveç'teki çoğu TC vatandaşları kululu hatta İsveç başbakanı kuluyu ziyaret etti. Onun dolaylı bir şekilde tanımaması mümkün değil.

7.  Alıntı Originally Posted by tospa Yazıyı Oku
    Johnsons baby bilirim ben. Kimmis o jonson jonson
    İkizlerden bilirsin

Duhul
    Mar 2017
    İkamet
    ankara
    Gönderi
    3,047
    Bilancolardaki bozulma başlamadan son datli bilancolari alıyorlar...

Takke düştü kel görünmeden sürüyorlar...hayırlısı...şimdiden küçük hamallara(yatırımcı)geçmiş olsun...
    biliyorsunuz ya işte yazdıklarım yatırım tavsiyesi değildir falan...filan...

Sayfa 25/992 İlkİlk ... 1523242526273575125525 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •