Ben anlamadım bu cümleyi :) ve mantığı. kar var ise zaten posizyondadır ?
Printable View
normalde imkansız olanı yapıyor 10 bar sonrasına geleceğe bakıyor , gelecek 10 bar içinde 500 puan kar edecekse işlem yapıyor
kiralama satma muhabbeti geçtiğinden yazmıştım, önceki 1-2 sayfaya göz atabilirsiniz , bir itham ima yok .
bar kapanışı meselesi maalesef yaygın, istek üzerine bar kapanışına x saniye kala emir gönderen tek satır uygulaması bile yazılmış durumda daha ne olsun
ben sistem satan kimse görmedim ama
zaten arkadaşa ben sordum düşünürmüsünüz satmayı diye sonuçta dış kodlamayla yapılmış birşeyi kimse beleş vermek istemez o bakımdan
Sonuçta satılacak şey bir otomatık alım satım robotu değil işlevsel bir kodlama yani her sistemin üzerine entegre edilebilecek birşey.
Herkes kendi sistemi üzerine gelişmiş bir seçenek eklemek gibi. BU sebeple olabilir satılabilir diye bakıyorum.
Haa robot satılma meselesıne zaten hepımız karşıyız robot satmak başka bir iş iken işlevsel bir program satmak ayrı birşey.
Örnegın bugun hepimizin şöyle bir koda ihtiyacı vardır otomatık sermaye kontrolu yapıp kaldıracı istediğimiz stratejiye göre ayarlayabilen bir sistem herkesin sistemine entegre edilebilen.
Burada satılan şey bir sistem değil sisteminize entegre edilecek bir fonksiyon oldugu için satılması bizlerin yararına cunku kendı cabalarımızla boyle bir kodlamayı yazacak güçte değiliz.
Gibi gibi.
@kenten sistem örneğinde gelecke grafikleri gördükten sonra sinyali gidip eski yere koyan bir sistemi yazmış.
Hani bazı yatırımcılar der ya ben zaten şuradan alacaktımda almadım diye. Yani çıkış olduktan sonra ben zaten tam bak su fıyattan alacaktım sonradan işim cıkınca alamadım keşke alsaydım deriz.
İşte kentenin sitemide grafik çıktıktan sonra yaw ben zaten şuradan almıştım diye gidip oraya geçmişe ALIM SATIM sınyali yerleştiriyor.
görün o zaman :)
20.000 gayme
http://www.yatirimteknolojileri.com/...op-robotu.aspx
Alan oluyormudur acaba, uzun suredir aktif bir sirket, nasil ayakta kalabiliyor.
kod güvenliği diye bir şey olmayacağı için alan kişi bir sitede kendisi açıp bu işin ticaretine başlayabilir hemen.
user.dll dahi yapılsa kodu görebilir. idealin kendisini dahi birkaç dakikada kaynak koda çevirmek mümkün iken.hatta ben bir yerde araya kod yerleştirip yeniden derledim ideal.exe yi öyle kullanıyorum, modifiyeli yani :)