Sayfa 29/189 İlkİlk ... 1927282930313979129 ... SonSon
Arama sonucu : 1510 madde; 225 - 232 arası.

Konu: Sistem Karşılaştırma

Alıntı Originally Posted by kenten Yazıyı Oku
    10 bar müneccim sistemi
    10 bar geleceğe bakıyo 500 puan kar varsa pozisyon alıyo puanı alınca pozisyon kapatıyo

10 bar değil 1 bar olabilir 500 değil 100 puan olabilir.
    backtestte geleceğe bakarak kolayca işlem yapılabileceğini gerçek hayatta bu tür sistemlerin toslayacağını ima ediyor ,
    barın kapanışına bakarak bar içinde işlem yapma hevesi var gördüğüm kadarıyla da onun için şeyettim
    Ben anlamadım bu cümleyi ve mantığı. kar var ise zaten posizyondadır ?

2. normalde imkansız olanı yapıyor 10 bar sonrasına geleceğe bakıyor , gelecek 10 bar içinde 500 puan kar edecekse işlem yapıyor

3.  Alıntı Originally Posted by kenten Yazıyı Oku
    Baya bir sistem kiralama satma muhabbeti geçmiş.
    birinin para kazanan bir sistemi satacağını kiralayacağını düşünüyomusunuz sahiden
    şaibeli reklamlar yapan siteler vardı bi ara , umarım kimsenin canı yanmaz

anladığım kadarıyla ideal de yarı resmi bu işlere giriyo. dokumantasyon eksikliğinin sebebi olabilir diye düşünüyorum.
     Alıntı Originally Posted by kenten Yazıyı Oku
    10 bar müneccim sistemi
    10 bar geleceğe bakıyo 500 puan kar varsa pozisyon alıyo puanı alınca pozisyon kapatıyo

10 bar değil 1 bar olabilir 500 değil 100 puan olabilir.
    backtestte geleceğe bakarak kolayca işlem yapılabileceğini gerçek hayatta bu tür sistemlerin toslayacağını ima ediyor ,
    barın kapanışına bakarak bar içinde işlem yapma hevesi var gördüğüm kadarıyla da onun için şeyettim
    Sn. kenten bar kapanışına bakıp işlem yapma hevesi olduğu yargısına nasıl vardınız, muhabbette "baya bir sistem satma kiralama muhabbeti geçmiş" diyerek başlamışsınız kim alıyor kim satıyor ?

4. kiralama satma muhabbeti geçtiğinden yazmıştım, önceki 1-2 sayfaya göz atabilirsiniz , bir itham ima yok .

bar kapanışı meselesi maalesef yaygın, istek üzerine bar kapanışına x saniye kala emir gönderen tek satır uygulaması bile yazılmış durumda daha ne olsun

5. ben sistem satan kimse görmedim ama

zaten arkadaşa ben sordum düşünürmüsünüz satmayı diye sonuçta dış kodlamayla yapılmış birşeyi kimse beleş vermek istemez o bakımdan

Sonuçta satılacak şey bir otomatık alım satım robotu değil işlevsel bir kodlama yani her sistemin üzerine entegre edilebilecek birşey.

Herkes kendi sistemi üzerine gelişmiş bir seçenek eklemek gibi. BU sebeple olabilir satılabilir diye bakıyorum.

Haa robot satılma meselesıne zaten hepımız karşıyız robot satmak başka bir iş iken işlevsel bir program satmak ayrı birşey.

Örnegın bugun hepimizin şöyle bir koda ihtiyacı vardır otomatık sermaye kontrolu yapıp kaldıracı istediğimiz stratejiye göre ayarlayabilen bir sistem herkesin sistemine entegre edilebilen.

Burada satılan şey bir sistem değil sisteminize entegre edilecek bir fonksiyon oldugu için satılması bizlerin yararına cunku kendı cabalarımızla boyle bir kodlamayı yazacak güçte değiliz.

Gibi gibi.

@kenten sistem örneğinde gelecke grafikleri gördükten sonra sinyali gidip eski yere koyan bir sistemi yazmış.

Hani bazı yatırımcılar der ya ben zaten şuradan alacaktımda almadım diye. Yani çıkış olduktan sonra ben zaten tam bak su fıyattan alacaktım sonradan işim cıkınca alamadım keşke alsaydım deriz.

İşte kentenin sitemide grafik çıktıktan sonra yaw ben zaten şuradan almıştım diye gidip oraya geçmişe ALIM SATIM sınyali yerleştiriyor.
    Senin almaya cesaret edemediğin riskleri alanlar, senin yaşamak istediğin hayatı yaşarlar..
    Sokrates twit @erhanacikgoz1

6.  Alıntı Originally Posted by erhanacikgoz1 Yazıyı Oku
    ben sistem satan kimse görmedim ama

zaten arkadaşa ben sordum düşünürmüsünüz satmayı diye sonuçta dış kodlamayla yapılmış birşeyi kimse beleş vermek istemez o bakımdan

Sonuçta satılacak şey bir otomatık alım satım robotu değil işlevsel bir kodlama yani her sistemin üzerine entegre edilebilecek birşey.

Herkes kendi sistemi üzerine gelişmiş bir seçenek eklemek gibi. BU sebeple olabilir satılabilir diye bakıyorum.

Haa robot satılma meselesıne zaten hepımız karşıyız robot satmak başka bir iş iken işlevsel bir program satmak ayrı birşey.

Örnegın bugun hepimizin şöyle bir koda ihtiyacı vardır otomatık sermaye kontrolu yapıp kaldıracı istediğimiz stratejiye göre ayarlayabilen bir sistem herkesin sistemine entegre edilebilen.

Burada satılan şey bir sistem değil sisteminize entegre edilecek bir fonksiyon oldugu için satılması bizlerin yararına cunku kendı cabalarımızla boyle bir kodlamayı yazacak güçte değiliz.

Gibi gibi.

@kenten sistem örneğinde gelecke grafikleri gördükten sonra sinyali gidip eski yere koyan bir sistemi yazmış.

Hani bazı yatırımcılar der ya ben zaten şuradan alacaktımda almadım diye. Yani çıkış olduktan sonra ben zaten tam bak su fıyattan alacaktım sonradan işim cıkınca alamadım keşke alsaydım deriz.

İşte kentenin sitemide grafik çıktıktan sonra yaw ben zaten şuradan almıştım diye gidip oraya geçmişe ALIM SATIM sınyali yerleştiriyor.
    görün o zaman
    20.000 gayme
    http://www.yatirimteknolojileri.com/...op-robotu.aspx
    Keçiyi yardan uçuran bir tutam ottur..

7. Alan oluyormudur acaba, uzun suredir aktif bir sirket, nasil ayakta kalabiliyor.

8.  Alıntı Originally Posted by NUTCRACKER Yazıyı Oku
    Alan oluyormudur acaba, uzun suredir aktif bir sirket, nasil ayakta kalabiliyor.
    kod güvenliği diye bir şey olmayacağı için alan kişi bir sitede kendisi açıp bu işin ticaretine başlayabilir hemen.
    user.dll dahi yapılsa kodu görebilir. idealin kendisini dahi birkaç dakikada kaynak koda çevirmek mümkün iken.hatta ben bir yerde araya kod yerleştirip yeniden derledim ideal.exe yi öyle kullanıyorum, modifiyeli yani
    Keçiyi yardan uçuran bir tutam ottur..

Sayfa 29/189 İlkİlk ... 1927282930313979129 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •