Üstad ben trend dönüşlerinde sadece tek bir değişkene veya hisse yoğuna pay pay giriyorum.
Kusura bakma şu İranlı'nın alakasız mesajlarından yeni gördüm mesajını.
1. pay karda ise 2. pay, 2 pay karda ise 3. pay...
Yatırım tavsiyesi değildir.
Printable View
Burası kulhanbeyligi yapilacak yada gözdağı verilecek yer degil ! Kaç kez uyardım ama abartan arkadaşlar var .. Uygunsuz bir mesaj varsa bize yönetime bildir ile bildirin , sizin göreviniz uygunsuz mesajlara karşı ileri geri sozler söylemek degil . Biz geregini yaparız ..
MKK dan bilgi...
FON Günlük Getiri (%) ACC -0,07034 EID 0,14495 KRF -0,24263 OPB -0,22508
Bu fon işi de eskisi gibi değil artık, ppf dışındakilerin getirisi hiç belli olmuyor, hisse ve değişkenler neyse de borçlanmalar, kiralar, katılımlar veya sepetler bile eksi getirebiliyor, bizim gibi mevduatçılar için iyice stres sebebi olmaya başladı.
Ben asıl Mayıs ayında mevduatın günü dolunca ne yapacağım onu bilmiyorum, şimdi bile elimdekini çevirmekte zorlanıyorum, faizler çok düşük, dolar veya altına alışık değiliz, fon alsak ne alacağımızı şaşırdık iyice.
Ben Mkk verilerine göre -%1.30 olarak hesapladım ama inanamadim zaten bir ayda anca bu kadar getiriyor. Hisse oranı %4-5 olarak gözüküyor bu kadar negatif getiri olması imkansız gibi. Zaten risk duzeyide 4'te. İnsallah bir hata vardır. Başka birinde varsa hesabını kontrol edebilir mi?