Sayfa 290/996 İlkİlk ... 190240280288289290291292300340390790 ... SonSon
Arama sonucu : 7968 madde; 2,313 - 2,320 arası.

Konu: YATIRIM FONLARI IV ( & Mevduat faizi karşılığı oranları)

Duhul
    Feb 2019
    İkamet
    Emmiden hakiki yalanlar
    Gönderi
    7,825
     Alıntı Originally Posted by yasinpau Yazıyı Oku
    Bende cuma günü biraz Mac alış talimatı girdim. Yanına farklı bir yada iki hisse yoğun fon eklemek istiyorum ama karar vermekte zorlanıyoryum. Mps, tkf, gmr, eid .... Yoksa eşit miktarda hepsinden mi alsam?

MI MAX 2 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
    Üstad ben trend dönüşlerinde sadece tek bir değişkene veya hisse yoğuna pay pay giriyorum.
    Kusura bakma şu İranlı'nın alakasız mesajlarından yeni gördüm mesajını.
    1. pay karda ise 2. pay, 2 pay karda ise 3. pay...
    Yatırım tavsiyesi değildir.
    Selamlar. Burada yazmış olduğum bilgi, yorum ve düşünceler tavsiye ve yatırım danışmanlığı kapsamında değildir. Webster üstad nerede diye sormayın, işte burada: https://www.hisse.net/topluluk/showthread.php?t=45203

2.  Alıntı Originally Posted by jmk99 Yazıyı Oku
    Üstad ben trend dönüşlerinde sadece tek bir değişkene veya hisse yoğuna pay pay giriyorum.
    Kusura bakma şu İranlı'nın alakasız mesajlarından yeni gördüm mesajını.
    1. pay karda ise 2. pay, 2 pay karda ise 3. pay...
    Yatırım tavsiyesi değildir.
    Teşekkür ederim üstad, bende çok fazla çeşitlendirmeden, iyi yönetilen birkaç fonu belirleyip yatırım yapmayı planlıyorum. Bu süreçte sizin gibi üstadların değerli tecrübelerinden faydalanmak isterim.

MI MAX 2 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Burası kulhanbeyligi yapilacak yada gözdağı verilecek yer degil ! Kaç kez uyardım ama abartan arkadaşlar var .. Uygunsuz bir mesaj varsa bize yönetime bildir ile bildirin , sizin göreviniz uygunsuz mesajlara karşı ileri geri sozler söylemek degil . Biz geregini yaparız ..

“ Umutsuz durumlar yoktur, umutsuz insanlar vardır. Ben hiçbir zaman umudumu yitirmedim.” Mustafa Kemal Atatürk.

>>> FORUM KURALLARIMIZ <<<

4.  Alıntı Originally Posted by melihsah Yazıyı Oku
    Eib:%+0.65 olarak hesapladım. Yanlız Te3 fon %1 den fazla eksi gelmiş görünüyor, sanırım verilerde bir hata var.
    TE3 eksi 1'mi yapmış.
    Ben bunu PPF niyetine almaya niyetlendimdi bir ara.
    Bunun eti ne budu ne eksi 1'i nasıl yapmış.Birde mutlak getiri falan diyor adında.
    Eksi 1'i bu fon 1 ayda çıkartamaz öyleyse
    Uzak durmakta yarar var eksi 1 doğruysa

MKK dan bilgi...

FON Günlük Getiri (%)
    ACC -0,07034
    EID 0,14495
    KRF -0,24263
    OPB -0,22508
    yatirim tavsiyesi degil bilgi amacli yazilmistir

6. Bu fon işi de eskisi gibi değil artık, ppf dışındakilerin getirisi hiç belli olmuyor, hisse ve değişkenler neyse de borçlanmalar, kiralar, katılımlar veya sepetler bile eksi getirebiliyor, bizim gibi mevduatçılar için iyice stres sebebi olmaya başladı.
    Ben asıl Mayıs ayında mevduatın günü dolunca ne yapacağım onu bilmiyorum, şimdi bile elimdekini çevirmekte zorlanıyorum, faizler çok düşük, dolar veya altına alışık değiliz, fon alsak ne alacağımızı şaşırdık iyice.

7.  Alıntı Originally Posted by myfinans Yazıyı Oku
    TE3 eksi 1'mi yapmış.
    Bunun eti ne budu ne eksi 1'i nasıl yapmış.Birde mutlak getiri falan diyor adında.
    Ben Mkk verilerine göre -%1.30 olarak hesapladım ama inanamadim zaten bir ayda anca bu kadar getiriyor. Hisse oranı %4-5 olarak gözüküyor bu kadar negatif getiri olması imkansız gibi. Zaten risk duzeyide 4'te. İnsallah bir hata vardır. Başka birinde varsa hesabını kontrol edebilir mi?

8.  Alıntı Originally Posted by myfinans Yazıyı Oku
    TE3 eksi 1'mi yapmış.
    TE3'ü bir ara incelemiştim hatalı olabilir. Fiyat hareketlerinde hiç -1% yaptığı olmamıştı diye hatırlıyorum.

Sayfa 290/996 İlkİlk ... 190240280288289290291292300340390790 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •