Selamlar. Burada yazm olduum bilgi, yorum ve dnceler tavsiye ve yatrm danmanl kapsamnda deildir. Webster stad nerede diye sormayn, ite burada: https://www.hisse.net/topluluk/showthread.php?t=45203
Buras kulhanbeyligi yapilacak yada gzda verilecek yer degil ! Ka kez uyardm ama abartan arkadalar var .. Uygunsuz bir mesaj varsa bize ynetime bildir ile bildirin , sizin greviniz uygunsuz mesajlara kar ileri geri sozler sylemek degil . Biz geregini yaparz ..
Umutsuz durumlar yoktur, umutsuz insanlar vardr. Ben hibir zaman umudumu yitirmedim. Mustafa Kemal Atatrk.
>>> FORUM KURALLARIMIZ <<<
MKK dan bilgi...
FON Gnlk Getiri (%) ACC -0,07034 EID 0,14495 KRF -0,24263 OPB -0,22508
yatirim tavsiyesi degil bilgi amacli yazilmistir
Bu fon ii de eskisi gibi deil artk, ppf dndakilerin getirisi hi belli olmuyor, hisse ve deikenler neyse de borlanmalar, kiralar, katlmlar veya sepetler bile eksi getirebiliyor, bizim gibi mevduatlar iin iyice stres sebebi olmaya balad.
Ben asl Mays aynda mevduatn gn dolunca ne yapacam onu bilmiyorum, imdi bile elimdekini evirmekte zorlanyorum, faizler ok dk, dolar veya altna alk deiliz, fon alsak ne alacamz ardk iyice.
Ben Mkk verilerine gre -%1.30 olarak hesapladm ama inanamadim zaten bir ayda anca bu kadar getiriyor. Hisse oran %4-5 olarak gzkyor bu kadar negatif getiri olmas imkansz gibi. Zaten risk duzeyide 4'te. nsallah bir hata vardr. Baka birinde varsa hesabn kontrol edebilir mi?
Yer mleri