dün ben rakamı sordum söyleyen olmadı 1.390.000 di galiba sayı maliyette 5.59 gibi okudum olaydan anlamadığımdan zarar ne kadar açıklarmısınız dedim ama kimse bişey demedi
Printable View
https://i.resimyukle.xyz/IJBdGA.png
beklentiniz ney neden cacık işine girdiniz
seçimden sonra hareketlenir demişti bir çok kişi
1 nisanda 5.47 bugün 5.86 nereden baksan 24 günde %4 koymuş parayı altına faize bonoya tahvile neye koyarsan koy bu rakamı alamazsın
Dün dolar endeksi sinyalinden sonra anlaşılan tedbir alınmış ya da ben kafamda kuruyorum.
Bugün tam dolar endeksi kritik noktaya gelince altın çıkmaya başlayarak bastırdı.
Tabi bunun etkisi USDTRY tarafında DXY etkiliyse çarpan etkisiyle daha etkili oluyor ama tersi durumda USDTRY çıktığı yere tutunarak kalıyor.
Ülkede özelleştirecek satacak bir şey kaldı mı?Hmm varlık fonu mu kaldı bir tek?
LG-H850 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
şu dakikadan sonra TL riski almaya gerek yok acikcasi, kalan bos portfoyu de usd yaptim.
bu kadar belirsizligin oldugu bir donem olmusmudur ?
kesinlikle yatırım tavsiyesi değildir !
Herkesin dilinde BIST Dolar bazında ucuz :yahoo:
Ya Dolar'da ucuz ise............................,.:plc:
Yanlış hatırlamıyorsam Sn.Dudu eninde sonunda millet dolar bozup gelecek demişti:whistling:
Geliriz tabi ki "ederi ve değeri oluşursa" BIST için son çıkış :drunk:
Sevgi ve saygılarımla
Not:Adettendir YTD değildir:yes:
Fransa Devlet Başkanı'na söyledim, 'Daha bu işlerde yenisin, Cezayir'de, Ruanda'da yaptığınız katliamları biliyorum' dedim.
Üslup bu.
Küçükken Adana'da kavgaya hazırlık kısmında, karşılıklı mani söyler gibi ezbere bildiğimiz küfürleri sıralardık..
Hafızın yukarıdaki üslubunu o edepsiz günlerimi hatırlattı:
- Onu öyle demezler. Peynir ekmek yemezler...diye başlayan çok ayıp bir tiradımız vardı.
- "O lafları atlattık"diye başlayan başka bir tanesi daha.
Seviyemiz buydu.
Hadi biz terbiyesiz sokak çocuklarıydık.
İçeride devlet adamlığının seviyesini nerelere çektiğini biliyoruz.
Şimdi de dünyaya hiza veriyor.
Şan olsun.