Dolar/TL 5,87'yi aşarak 15 Ekim sonrası zirveye yükseldi
Dolar/TL 5,87'yi aşarak 15 Ekim sonrası zirveye yükseldi
bir halt olacağı yok.
erdoğan bugünlerde trumptan randevu talebimiz oldu abd ile görüşme olabilir dedi u dönüşleri yakın gibi ben ülkeyi riske atıcağını düşünmüyorum bakalım ne olcak ileriki günlerde![]()
adamlar bütün ülkeyi rehin almış, hiçbir önemli konuda belirli istikrarlı bir politik tutum yok.Bugün a dediğine öbür gün b diyebilecek tek adam yönetimiyle bindik bir alamate.Nereye gittiğimiz bellide sevgili halk ne zaman uyanır gemide orası muamma.
Bu haliyle Benjamin'den ancak cacık olur.
Dolar sürünmeye devam ediyor 5,85 bandında![]()
*merkez bankası brüt döviz rezervi 19 nisan itibarıyla 75,57 milyar dolar oldu(önceki $76,96mlr)
*merkez bankası altın rezervi 19 nisan itibarıyla 20,38 milyar dolar oldu(önceki $20,85mlr)
*merkez bankası toplam rezervi 19 nisan itibarıyla 95,95 milyar dolar oldu(önceki $97,81mlr)
“ Umutsuz durumlar yoktur, umutsuz insanlar vardır. Ben hiçbir zaman umudumu yitirmedim.” Mustafa Kemal Atatürk.
>>> FORUM KURALLARIMIZ <<<
Ya arkadaşlar merkez bankası bu ay VİOB da zarar mı yazacak ?
🚨 Yatırımcıların % 49’u Arjantin’in vadesi gelen borçlarını ödeyemeyeceğini düşünüyor.
‼️ Bu oran geçen sene yalnızca % 22 idi.
🔖 Arjantin 2018 haziranda IMF ile 50 milyar dolarlık standby anlaşması imzalamıştı.
Investors are pricing in a 49% chance that Argentina defaults on its debt in the next five years, up from just 22% a year ago.
Yer İmleri