Dostum bi tek şey söylicem bahsettiğiniz konuda ; liyakat, ihalelerde şeffaflık v.s.bunlar kesinlikle AKP özelinde problemler değil. Hee AKP iktidara geldi 20 sene kaldı iğrenç ve illlallah dediğimiz şeyler yaptı ama CHP nin içerisini hiç kimse anlatmıyo burada. Dönen iğrençlikleri ... İş bilmezlikleri ... Yedirilenleri içirilenleri... Cumhuriyet kurulduğundan beri CHP tembelliğini. Bu tembelliğin sebebini... Bunları kimse anlatmıyo... Ben 1991 den beri İzmir'de yaşıyorum ... Memleketim Lüleburgaz. 2016 ya kadar CHP ye oy verdim. O günden bugüne kadar da vermedim. Ama önümüzdeki seçimde yine Muhaliflere oy vereceğim. Ama ümidim olduğu için değil. Hiç bi şey güzel olmayacak bunu çok iyi biliyorum. Ama din , iman ve vatanseverlik şemsiyesi altında yapılan bütün pisliklerin tekrarlanmaması için Muhaliflere oy vereceğim. Ama ülkenin geleceği için parlak bi tercih yapmış OLMAYACAĞIM. Bunu 48 yıldır CHP Belediyelerinin yönetimini birebir bilen bir vatandaş olarak söylüyorum ve kendimden çok eminim. Hiç kimse CHP yi övmesin çok çok iyi biliyorum CHP nin içini ... Hepsinde aynı pislik...