Sayfa 291/1002 İlkİlk ... 191241281289290291292293301341391791 ... SonSon
Arama sonucu : 8014 madde; 2,321 - 2,328 arası.

Konu: Viop XXXVIII

1.  Alıntı Originally Posted by Calibra Yazıyı Oku
    Diğer kısımları kendi görüşündür eyvallah..
    ama bu kısımda adamın söylediğini kendine yontmuşsun.
    adam zekice tasarlanmış bir ürün demiyor.
    kısa vadede kuru baskılamak için zekice tasarlanmış bir ürün diyor.

öte yandan ileri vadede şu şu sorunları ortaya çıkarabilir diye de devam ediyor.
    ikisinin arasında dağlar var.

fakat kemal abicim sen sadece zekice kelimesini alıyorsun diğer kısımları yok sayıyorsun...

zaten başımıza gelenler doğruyu söylemeyip de kendi işimize gelen kısmını söylemekten gelmedi mi??
    adam 40 sene evvel demiyor, adam örtülü faiz artışı demiyor, zekice kurgulanmış ürün diyor..
    adam zaten muhalif, övmesini beklemiyoruz, o yüzden kısa vade diyor, orta vade diyor, riskli diyor falan filan diyor, bunları da demese parça pinçik ederler adamı o mahallede

2. takası takip eden az yada çok bilir ama hangi bankadan yapıldığını iyi araştırma yapmalı CUMA düşüşü CUMHURBAŞKANI danışmanları ve merkez bankasının bilgisi bizlerden bir adım önde olduğunu var sayarsak.
    TCMB Short Pozisyonları çok yüksek miktarda kar yazdı bunun yanı sıra sattığı kurları da vade sonu yerine koyarsa rezervlerde artar demek ne kadar doğru?

3.  Alıntı Originally Posted by gundwane Yazıyı Oku
    SWAP ların kapalı yabancının da kalmadığı yerde yapılabilir..
    Zaten aylardır yapılmıyor mu..
    Dövizi 18 den 11 basan kim..
    Yada 18 e çeken..
    Devamlı söylemler ile ateşi harlayan..
    Zam üstüne zam yapıp 2022 ye yeni bir sayfa açmak isteyen..
    Kiziroğlu Mustafa Bey...Bir Beyin oğlu...Zor Beyin oğlu...(Köroğlu ile Kiziroğlunun kavgası Yiğitler kavgası diye bilindiğindendir teşhisim...)
    bol şanslar...
    Yatırım tavsiyesi değildir. Dalga geçiyorum zarar edersin beni dinlersen.

4. 2,090-2,100 bölgesi direnç burası aşılırsa bakılabilir...

ben şimdilik kapandım dere kenarında suya atlıcak ceylanları izliyorum...

Duhul
    Feb 2017
    İkamet
    İstanbul/L.A
    Gönderi
    723
     Alıntı Originally Posted by KaraKemal Yazıyı Oku
    aynen öyle kardeş

sen rahat ol, biliyorum moralin bozuk- dolar böyle devam etse chp ilk seçimi kesin kazanacaktı, ama oyun bozuldu, suratlardan düşen bin parça, yeni uygulamaya nerden saldıracaklarını, nasıl değersizleştireceklerini bilemez halde, başı kesik tavuk gibi sağa sola salvo atıyorlar

ama bilgisi olan adamlar gerçeği yazmaktan imtina etmiyorlar.. bak ali hakan kara, eski tcmb başekonomisti, ne diyor- zekice tasarlanmış bir ürün diyor, halbuki o da sizden, o da chp

Verdiğin örneğe bak, komedi gibi.
    Adam senin dediğinin tam tersini sölüyor.
    Günü kurtaran, geleceği tehlikeye atan bir enstrüman yarattılar diyo kısaca.
    Orda ki zekice lafınıda, "sinsi" bir zeki şeklinde kullanıyor bence.
    Burda ki eleştiriyi övgü olarak mı algılıyosun?
    “Is man merely a mistake of God's? Or God merely a mistake of man?” - F.Nietzsche

6.  Alıntı Originally Posted by sahingonul Yazıyı Oku
    ya hu 18.40 rakamından bahsediyoruz bu zaten olmaması gerek bir seviyeydi. 10-12 bandı 2022 için gerçek fiyatlama seviyeleri. şu an her şey normale dönmek üzere
    10-12 bandının 2022 için olması gereken rakam olduğunu nasıl hesapladın? Ayrıntılı bir açıklasan da bizde öğrensek.
    Yazdıklarım kesinlikle yatırım tavsiyesi degildir..Sadece kendi kişisel görüşlerimdir...

BIST: Vadeli İşlem ve Opsiyon Piyasası'nda (VİOP) işlem gören F_CNHTRY1222 sözleşmesinde uygulanan %10 oranındaki alt fiyat limiti oranı bugün için %20'ye çıkarılmıştır

“ Umutsuz durumlar yoktur, umutsuz insanlar vardır. Ben hiçbir zaman umudumu yitirmedim.” Mustafa Kemal Atatürk.

>>> FORUM KURALLARIMIZ <<<

bi parti daha aşağı yapar

Sayfa 291/1002 İlkİlk ... 191241281289290291292293301341391791 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •