14 Ekim 2021 ve 15 Ekim 2021 tarihlerinde, Letterone Technology (UK) LLP'nin yönetici ortağı Alexander Pertsovsky dahil olmak üzere Açıklama Yapan Kişiler'in temsilcileri, Turkcell'in Yönetim Kurulu Başkanı ve Turkcell'in genel müdürü ve finansal işler müdürü dahil olmak üzere üst düzey yöneticileri ile operasyonel ve stratejik yetersizliklere dair bulguları sunmak ve Açıklama Yapan Kişiler'in değer üreteceğine inandığı girişimleri görüşmek üzere İstanbul'da bir toplantı yapmıştır.
28 Ekim 2021 tarihinde, IMTIS ve LİT UB Holdings, Yönetim Kurulu'na, Turkcell'in yatırımcıları ve diğer tüm menfaat sahipleri için tam potansiyelini gerçekleştirmesini sağlamak üzere Yönetim Kurulu'nun kurumsal yönetim çerçevesini geliştirmesini ve belirli önerileri uygulamasını teşvik ettiği bir mektup göndermiştir.
Ortak Genel kurula hazırlanmalı Azınlık hakları ihtimali üstüne gidilmeli.
TTK’nın 411. (dörtyüzonbirinci) maddesi uyarınca, halka açık şirketlerde sermayenin yirmide birini oluşturan pay sahipleri ilgili mevzuat uyarınca “azlık†veya “azınlık†olarak nitelendirilmektedir.