Sayfa 293/616 İlkİlk ... 193243283291292293294295303343393 ... SonSon
Arama sonucu : 4927 madde; 2,337 - 2,344 arası.

Konu: POLHO - Polisan Holding

1.  Alıntı Originally Posted by Tank Yazıyı Oku
    2012 de 50 cent e borsada halka arz edilen bu şirket şuan 18 cent etmiyor
    Geçen 1o yıl içinde şirket hiçmi çivi çakmadı ?

Borsa da bu fiyata holding olmaz, tahta yapıcı çok sinkaf ettirdin kendine paramız pul oldu, bilgin olsun. Yapanları ve göz yumanları buğün de Allaha havale ettim.
    Sayın tank 18 cent degil 10 da olsa kimsenin umrunda olmaz iş.arz ve talebe bağlı isliyo patronun elinde mal cok oldugundan kimse yanasamıyo bi ornek verim holding yine ihlas kac istirak şirketi var 2008 yılinda 2 liradan 0.24 kurusa indi 1.milyar 500 milyon sermayesi var şuanki fiyati 0.56 kuruş piyasa degeri 840 milyon kimler battı kimler yıllar gecti daha indiginin yarısinda degil biri el atacakki katlaya katlaya gidecek ornek sasa sabancida yillarca 2 tl idi satildi 50 tl oldu bu holdingide satsalar inan kim alirsa alsin tüm varliklariyla en az 10 tl si var yani bazi göstergelerde bedava olusuda işe yaramiyo 1 aydir 2 hissemde yüzüm güldu polde bir kuruş kazanamadim sabrimızi zorluyo ama net bisey var ortada hisseye patronun el koyması gerisi hikaye insallah bekleyerek sabirla herkes kazanir tabi işin içinde kaybetmekte var borsa sonucta birileri kazanacak birileri kaybedecek hayırli aksamlar.yatirim tavsiyesi değildir.

2. 02 Eylül 2019 tarihinde Polisan Holding A.Ş. CFO olarak atanan Sayın Ahmet Çağaşan YILMAZ 31 Ocak 2022 tarihi itibarıyla görevinden ayrılmıştır. Söz konusu pozisyona Sayın Tolga ÜZÜMCÜ 01 Şubat 2022 tarihinden geçerli olmak üzere atanmıştır.
    Umarım bizim için hayırlı olur.

hisse.net kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi

3. tahminlerime göre,Blanço beklentisine şubat ve mart ayında satar, birazda yükselir. ABD faiz artışında dünya borsaları ile birlikte polho da yeniden buralara dönecektir.ytd
    Son düzenleme : realiter; 01-02-2022 saat: 13:17.
    HERKES KENDİ GELECEĞİNİN MİMARIDIR.

4. ........ ........... .............. ............ ytd.

5.  Alıntı Originally Posted by murat6841 Yazıyı Oku
    ........ ........... .............. ............ ytd.
    Anlatılmak istenen ne çok biliyorum ama söylemicem hic bisey bilmiyorum takıliyorum dert etmeyin düzelir hersey zamanla.

6. 2 yılda 3 insan kaynakları müdüru hayırli olsun polhoya adam ilk 50 de görünuyomus çok iyi yerlerde çalışmış.

7. Şirketin gerçek değeri dap ta gelince 600-800 milyon usd olması lazım. Piyasa değeri şuan 168. Nasıl bir mantık bu. Hadi polho olarak bal yapmayan arısın, kar yok bişey yok o tamam da bu kadar da olmaz ki. Şuan en kötü 12 lerde olmamız lazım. Uluun bile hisse geri alım açıkladı. Piyasa değeri gerçekleri yansıtmıyor dedi sahip çıktı. Haramzade sülale ya

8.  Alıntı Originally Posted by Thyshine Yazıyı Oku
    Şirketin gerçek değeri dap ta gelince 600-800 milyon usd olması lazım. Piyasa değeri şuan 168. Nasıl bir mantık bu. Hadi polho olarak bal yapmayan arısın, kar yok bişey yok o tamam da bu kadar da olmaz ki. Şuan en kötü 12 lerde olmamız lazım. Uluun bile hisse geri alım açıkladı. Piyasa değeri gerçekleri yansıtmıyor dedi sahip çıktı. Haramzade sülale ya
    Adamlar 2 sene icinde 240 kisinin isine son vermisler senimi düşünecek yillarca emek vermis insanlari 40 yasinda kapi önune atti sen paran var yatirim yapmisin adam calışanina acimiyo sanami para verecek bedavaya din kurallarıni kenara kaldirdim ben bunlarda bol kazanclar

Sayfa 293/616 İlkİlk ... 193243283291292293294295303343393 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •