Evet doðru hatta baya iyi sayýlýr. Ama ben tek bir kelimelik soru sorardim. Baþka soru soracak yok mu arkadaþýna? Beyler çekinmeyin biraz beyin fýrtýnasý yapalým
Neyse sizden bir þey çýkmayacak. Ben benim arkadaþým olsa bistteki bir þirketin sahibi ona þu soruyu sorarým.
-Ýçerde misin?
Evet evet eðer hisse yerlerde ise tek soru sorarým kendisi veya çevresi kendisine ait þirketin hissesinde mi deðil mi?
Þimdi bu soruyu soracak bistte þirketi olan bir patron arkadaþýmýz yoksa o zaman bu sorunun cevabýný bizim bulmamýz gerekecek deðil mi?
O zaman soralým kendimize aklýmýzdan geçen her hangi bir þirketin patronu veya avaneleri o þirketin þu an icerisindeler mi?
Saygýlar bol kazançlar. Ýyi hafta sonlarý.
Son düzenleme : temel analizci; 05-02-2022 saat: 00:19.
Borsada þirketi olan arkadaþýn ortalama zekanýn üstü olduðundan muhtemelen sen daha aðzýný açmadan niyetini anlayacak ve seni sallayacaktýr. Hiç deneme bence. Karþýndaki saf deðil. Zaten ayýp da.
Bu arada patronlar hissenin yükselip yükselmeyeceðini bilmeyedebilir. Hiç ilgilenmeyenler bile var.
POLHO borsada iþlem gören bir þirket olarak iþ yapýyor:
patron da sadece kendiçýkarý nasýl hareket ediyorsa öyle davranýyor:
büyük bir ihtimal degeri arazileri ucuz yollu satýp üçüncü þahýslar üzerinden ortak olup holdinge pay etmeyip arka taraftan kasayý dolduruyordur..diger boya þirketleri veya limaný olan ve önünde pendik gibi projesi olan bir holding 3.00 tl altýnda sürünüyor: bir o kadarda teþvik kredisi almasýna ragmen :
hayýrlý iþler patron kolay gelsin :![]()
ZIR-DELÝ Y.T.D
Patron ve avaneleri sülalece hatta bu ziya bilmedigimiz ziyalar hortumluyo hisseyi alsat yaparak burda ky den eser yok satacak alacak bu hissede kar yapacak asansör gibi cikar hisseyi vur dibe hisse 6 ayda yaptigi kar kocaman bir 0 1400 bistte hisse ayni yerinde 1900 de hisse ayni yerinde kim yapabilir bunu .bunun icin hiç guvenmedim az miktarla sans denedik insallah rusya ukrayna olayi patlamaz .veya bu fedi küresel bir kaosa sokmazlar faiz artirimlarinda abd borsalari balon seviyesinde hisselerin bazilari artik trilyon dolarlar seviyesinde 1900 bistin kötü sanaryosu tüm hisseleri nasil indirdigini gördük bir iyi tarafi kur korumali mevduatta gecisin cok olmasi dolarin yerinde bir yaz kipirdamayacagi öngürulmekte buda faiz gelirini az bulanin temettü ve getiri saglayacak hisselere giriþlerin olmasi yönünde herkese bolþanslar bu yazida burda dursun.yatýrim tavsiyesi deðildir.
Yer Ýmleri