Sirket Favok beklentisini dusurmus. Bence zaten gercekci degildi, uc ayda altiyuz milyon revize etmemeliydi, acemilikten mi, yoksa baska bir sebepten mi hatali beklenti yapildi bilemiyoruz tabi.
Printable View
Sirket Favok beklentisini dusurmus. Bence zaten gercekci degildi, uc ayda altiyuz milyon revize etmemeliydi, acemilikten mi, yoksa baska bir sebepten mi hatali beklenti yapildi bilemiyoruz tabi.
sene baþýnda satýþ için hedef koyarsýn sene sonu tutmaz anlarým. favök için hedef koyarsýn sene baþýnda bir miktar sarsar o da anlaþýlýr. ama birkaç önceki favök hedefinden %35 sapma nasýl olur anlayamýyorum. bu sapmanýn açýklamasýný muhakkak yapmalýlar. böyle birþey nasýl suç olmaz anlamýyorum.
öyle bir noktaya sürüklediki bizi satýp çýkamýyoruz da. lanet olsun size
Yani bunu anlamak mümkün deðil. 3 ay önce 1700 favök beklentisi açýklarken faiz oranlarýný ihtiyacýn olan finansman giderini bilmiyor muydun? Son 3 ayda faizlerde beklenti üzerinde yükseliþ mi oldu ki finansman maliyetlerin beklenti üzerinde artsýn? Asýl soru þu? 1700 favök beklentisi varken çok iyi olmasa da can suyu olacak oranda net kar açýklanýr diye bekliyorduk. Þimdi ne olacak zarar mý açýklayacak?
yatýrýmcý iliþkilerinin telefonu bende var. Ayrýca mevzuatý ve örnek davalarý inceleyeceðim. Dava ise dava spk þikayeti ise spk þikayeti
Ayni seylere bende varim. Once spk sikayeti sonra gerekirse dava acalim. Bu yapilan asagi revize etmek degil, bilerek isteyerek yatirimciyi kandirmaktir.
Burada bir arkadas yatirimci iliÅŸkileri ile gorustugunu ve hedef beklentilerin korundugunu yazmisti gecenlerde.
Yine ben Nnf fon toplantisinda Yasar Yildirim a sordugumda o da sirketin ayni sekilde beklentilerini korudugunu sirketle irtibat halinde olduklarinini soylemisti.
Ayni sekilde yine webinarda konusu gecmisti.
Bu isin pesini birakmayalim. Genel kurulada gidelim bu sene.
SM-M515F cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi