Teşekkür ederim.
Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi
Printable View
Şöyle bir öngörüye katılım ve yorumlarınız nasıl olur;
Tahta sahibinin lotlarını rüçhan satın alarak artırmaya çalıştığını varsayıyor isek, düz mantıkla rüçhan pazarının kapanışı 19 günü akşamına kadar R hissesinin fiyat hareketi yukarı yönlü olacaktır diyebilir miyiz, tabi bunun tersi bir senaryo yu da yaşama ihtimalimiz olabilirmi ?
Sermaye artırımına katılma planı olmayan ve rüçhanlarını en iyi şekilde değerlendirme noktasında kararsız olan kimseler için bu durum şu an zannedersem en önemli bilinmez.
Bilgi,bilgiye dayalı öngörü geçmiş tecrübe ve birikimlerini paylaşanlara teşekkür ederim. Herkese bol kazançlar.
Benim elimde Rüçhan lar duruyor ama biraz Tedirgin lik yok değil 15000 Rüçhan duruyor Salı günü 0.01 olsa bile satacağım gibi hissiz sayımı arttırdım onu da uzun vade bekleyebilirim ama Göz göre göre zarar etmeyi göze alamıyorum hepimizin hakkında hayırlısını versin Rabb'im
SM-G955F cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Ben haftaya biraz aşağıya basıp son kalanlarıda silkelemek isteyeceklerini düşünüyorum kolay değil bugüne kadar sabretmek ancak kalanların kazanacağını tahmin ediyorum eğer tahminim doğru çıkarsa aşağıdan geri kalan %25 imide girmeyi düşünüyorum.
Kesinlikle yatırım tavsiyesi değildir.
haddim olmayarak düşüncelerimi yazmak istedim. rakamlar yuvarlak. patron yaklaşık alacaklarının karşılığı 13 milyon tl lik lot almayı taahhüt etti. eğer bedelliye katılınmazsa 8 milyon TL lik daha alacam dedi. şu an piyasada 80 milyon rüçhan var. %37.74 bölündüğünde bunlar 32 milyon yeni lota dönüşecek. zaten tacirlerdeki mal eğer patronunsa elinde zaten o 13 milyonluk kısmı alacak rüchan var. geri alacağı 8 milyonluk kısım için 22 milyon rüchan alması gerekiyor. sn. arzumun dediği doğru o kadar lotu tahtadan almaya kalksa tahta 4,5 rakamını geçerdi. son ana kadar baskılayacaklar. günlerdir cep to cep yapıyorlar. sabreden kazanır. soru şu:
1- 13 milyonluk alacağı için elinde o kadar rüçhan var mı?
2- kalan 8 milyon alım için gerekli olan rüçhanlar elinde var mı?
3- bir satış haberi gelse 1,03 veya 1.06 ile alacağı ve önceden topladığı bu kadar lotu kaçtan satar(veya devreder)zira satmayacam diyor. devretmeyecem demiyor? :) sadece kafama takılanlar ve mantık yürüttüğüm hususlar. kimseyi etkilemek istemem. elimde hatır sayılır lot ve rüçhan var. rüçhanları salı günü en kötü 0,001 ile satarım. önemi olan bölünmeye kadar ve sonrasında esas senet ne olur? sabreden çoook ekmek yer. aman dikkat kafayı yemeyin. ben mart sonuna kadar buradayım. saygılar.
ıhlgm gıbı hareket yaparmı sızce? bedellı olayı bitti tavan oldu.