Artan

3,63 10 18:10
15,73 10 18:10
73,80 9.99 18:10
99,10 9.99 18:10
131,00 9.99 18:10
Artan Hisseler

Azalan

208,80 -10 18:10
86,05 -9.99 18:10
1,72 -9.95 18:10
5,02 -9.87 18:10
3,42 -8.8 18:10
Azalan Hisseler

İşlem

11.186.184.212,16 18:10
10.535.484.199,25 18:10
7.558.517.350,11 18:10
6.808.187.869,30 18:10
6.140.509.840,20 18:10
Tüm Hisseler
Arama sonucu : 3896 madde; 1 - 8 arası.

Konu: MARTI - Martı Otel

Hybrid View

Previous Post Previous Post   Next Post Next Post
  1. Şöyle bir öngörüye katılım ve yorumlarınız nasıl olur;

Tahta sahibinin lotlarını rüçhan satın alarak artırmaya çalıştığını varsayıyor isek, düz mantıkla rüçhan pazarının kapanışı 19 günü akşamına kadar R hissesinin fiyat hareketi yukarı yönlü olacaktır diyebilir miyiz, tabi bunun tersi bir senaryo yu da yaşama ihtimalimiz olabilirmi ?

Sermaye artırımına katılma planı olmayan ve rüçhanlarını en iyi şekilde değerlendirme noktasında kararsız olan kimseler için bu durum şu an zannedersem en önemli bilinmez.

Bilgi,bilgiye dayalı öngörü geçmiş tecrübe ve birikimlerini paylaşanlara teşekkür ederim. Herkese bol kazançlar.

2.  Alıntı Originally Posted by erginkadir Yazıyı Oku
    Şöyle bir öngörüye katılım ve yorumlarınız nasıl olur;

Tahta sahibinin lotlarını rüçhan satın alarak artırmaya çalıştığını varsayıyor isek, düz mantıkla rüçhan pazarının kapanışı 19 günü akşamına kadar R hissesinin fiyat hareketi yukarı yönlü olacaktır diyebilir miyiz, tabi bunun tersi bir senaryo yu da yaşama ihtimalimiz olabilirmi ?

Sermaye artırımına katılma planı olmayan ve rüçhanlarını en iyi şekilde değerlendirme noktasında kararsız olan kimseler için bu durum şu an zannedersem en önemli bilinmez.

Bilgi,bilgiye dayalı öngörü geçmiş tecrübe ve birikimlerini paylaşanlara teşekkür ederim. Herkese bol kazançlar.
    Bakin martie hissesindeki baskinin sebebini cozmussunuz.5 gundur takaslari duzgun olmasina ragmen gram ilerlemiyor hisse.martie ye ragbet olursa martir de primlenebilir.tahtadaki kimse senin benim bildigimi bilir diye dusunuyorum.y.t.d.

3.  Alıntı Originally Posted by erginkadir Yazıyı Oku
    Şöyle bir öngörüye katılım ve yorumlarınız nasıl olur;

iki günleri kaldı şurası kesin ki patron faka basmaz benim içime doğan şey 19 ve 25 arası olacak ne olacaksa. rüçhan satanları pişman edecekler pişmanlığımız bundan olsun sorun değil her halükarda karda olucaz maliyeti buralar olanlar için söylüyorum.

Alıntı Originally Posted by atomant Yazıyı Oku
    iki günleri kaldı şurası kesin ki patron faka basmaz benim içime doğan şey 19 ve 25 arası olacak ne olacaksa. rüçhan satanları pişman edecekler pişmanlığımız bundan olsun sorun değil her halükarda karda olucaz maliyeti buralar olanlar için söylüyorum.
    Benim elimde Rüçhan lar duruyor ama biraz Tedirgin lik yok değil 15000 Rüçhan duruyor Salı günü 0.01 olsa bile satacağım gibi hissiz sayımı arttırdım onu da uzun vade bekleyebilirim ama Göz göre göre zarar etmeyi göze alamıyorum hepimizin hakkında hayırlısını versin Rabb'im

SM-G955F cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •