Þöyle bir öngörüye katýlým ve yorumlarýnýz nasýl olur;
Tahta sahibinin lotlarýný rüçhan satýn alarak artýrmaya çalýþtýðýný varsayýyor isek, düz mantýkla rüçhan pazarýnýn kapanýþý 19 günü akþamýna kadar R hissesinin fiyat hareketi yukarý yönlü olacaktýr diyebilir miyiz, tabi bunun tersi bir senaryo yu da yaþama ihtimalimiz olabilirmi ?
Sermaye artýrýmýna katýlma planý olmayan ve rüçhanlarýný en iyi þekilde deðerlendirme noktasýnda kararsýz olan kimseler için bu durum þu an zannedersem en önemli bilinmez.
Bilgi,bilgiye dayalý öngörü geçmiþ tecrübe ve birikimlerini paylaþanlara teþekkür ederim. Herkese bol kazançlar.
Benim elimde Rüçhan lar duruyor ama biraz Tedirgin lik yok deðil 15000 Rüçhan duruyor Salý günü 0.01 olsa bile satacaðým gibi hissiz sayýmý arttýrdým onu da uzun vade bekleyebilirim ama Göz göre göre zarar etmeyi göze alamýyorum hepimizin hakkýnda hayýrlýsýný versin Rabb'im
SM-G955F cihazýmdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Ben haftaya biraz aþaðýya basýp son kalanlarýda silkelemek isteyeceklerini düþünüyorum kolay deðil bugüne kadar sabretmek ancak kalanlarýn kazanacaðýný tahmin ediyorum eðer tahminim doðru çýkarsa aþaðýdan geri kalan %25 imide girmeyi düþünüyorum.
Kesinlikle yatýrým tavsiyesi deðildir.
haddim olmayarak düþüncelerimi yazmak istedim. rakamlar yuvarlak. patron yaklaþýk alacaklarýnýn karþýlýðý 13 milyon tl lik lot almayý taahhüt etti. eðer bedelliye katýlýnmazsa 8 milyon TL lik daha alacam dedi. þu an piyasada 80 milyon rüçhan var. %37.74 bölündüðünde bunlar 32 milyon yeni lota dönüþecek. zaten tacirlerdeki mal eðer patronunsa elinde zaten o 13 milyonluk kýsmý alacak rüchan var. geri alacaðý 8 milyonluk kýsým için 22 milyon rüchan almasý gerekiyor. sn. arzumun dediði doðru o kadar lotu tahtadan almaya kalksa tahta 4,5 rakamýný geçerdi. son ana kadar baskýlayacaklar. günlerdir cep to cep yapýyorlar. sabreden kazanýr. soru þu:
1- 13 milyonluk alacaðý için elinde o kadar rüçhan var mý?
2- kalan 8 milyon alým için gerekli olan rüçhanlar elinde var mý?
3- bir satýþ haberi gelse 1,03 veya 1.06 ile alacaðý ve önceden topladýðý bu kadar lotu kaçtan satar(veya devreder)zira satmayacam diyor. devretmeyecem demiyor?sadece kafama takýlanlar ve mantýk yürüttüðüm hususlar. kimseyi etkilemek istemem. elimde hatýr sayýlýr lot ve rüçhan var. rüçhanlarý salý günü en kötü 0,001 ile satarým. önemi olan bölünmeye kadar ve sonrasýnda esas senet ne olur? sabreden çoook ekmek yer. aman dikkat kafayý yemeyin. ben mart sonuna kadar buradayým. saygýlar.
ýhlgm gýbý hareket yaparmý sýzce? bedellý olayý bitti tavan oldu.
Yer Ýmleri