Hus bu kez öyle olmayacak galiba.1 TL nin içinden geçecek gibi.Sende emin konuşamıyorsun.
Printable View
Hus bu kez öyle olmayacak galiba.1 TL nin içinden geçecek gibi.Sende emin konuşamıyorsun.
Bre mélunu lani, bre zalimi şeytan sanki bir hafta tavan gittin de patinaj çekiyorsun.
Sana demedim mi sür 2lere orada milleti dökersin burada biri iner onu biner sonrasında cehenneme zımara. Bre kafasız, ifrit...
SM-J610F cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Ama reisim lozanın gizli maddelerine rağmen 2004 den bu yana farklı noktalarda dogalgaz ve petrol bulduk
Oranın emeklisi de buranın parasıyla 33000 alabilir Asgarî ücretli bir yıl çalışarak sıfır km araç da alabilir.Bizi bu dıj güçler ve içimizdeki hainler varya o yüzünden böyle oluyeaah yoksa ohohooo.
SM-J610F cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Burada bazı arkadaşlar temettü vermeyen, bedelsiz bölünme yapmayan akşam sabah sövdükleri şirkete paralarını bağlayıp batırmışlar sonrada herkesi kendi gibi görüp şirketleri ve devleti iflas ettik edebiyatı ile yargılıyorlar..
Ya bir uzanın ya!
Bak 85 den aldım yarın 97, 98 den vereceğim yeter bana
Sonra bir daha uğrarım.
Bu kağıdın 10 TL leri göreceği günlerde nasibimiz çıkarsa o zaman uzuncu oluruz.
Şu an mı
Al sat ver kaç.
Yatırım tavsiyesi olmayıp düşününce olur mu diye yazdık...
Redmi Note 8 Pro cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
Cevahir hanım doğru söyliyirrr elleri hamurlu akıl veriyiyiirr sevildiğinizi bilin Reisim.:kahkah::kmk:desemde inanma..
Bu adamların mesleği dolandırıcılık
durup dururken 1 tl beklentisi yarattı 1 kac sene bunun ekmeğini yer, olmaz degil zaten yaklasti dolar 10tl olunca ihlas 1 tl olur 10 cent dengesi onemli
simdi yarin 1 tl olur ceza alan bir terbiyesiz ilkokul turkcesiyle hakarete baslar diye acikliyorum hissenin 1 tl olmasi onemli degil o fiyatta tutulmasıdır kastim
ihlas finanstan dolandirdigi paralari ky ye dagitacagini mi saniyorsunuz adamlar profesyonel
450 milyon dolar coktan yerini buldu
mucait oren kim oldugunu unutmayin
https://www.siyasetcafe.com/iste-ihl...ari-63747h.htm