Sayfa 295/907 İlkİlk ... 195245285293294295296297305345395795 ... SonSon
Arama sonucu : 7249 madde; 2,353 - 2,360 arası.

Konu: IHLAS - İhlas Holding

1. Hus bu kez öyle olmayacak galiba.1 TL nin içinden geçecek gibi.Sende emin konuşamıyorsun.
    Yatırım tavsiyesi değildir.

Alıntı Originally Posted by Atik Yazıyı Oku
    İblisi melun, şeytanı lani birkaç gündür dökme peşindesin fakat (çokomelli) bu fiyattan 5 inerse 55 i biner kafasız mecüc. Şeytan dediğin kurnaz olur. Vur 2lere orada yap yapacağını dabbetül-arzım sonrasına cehenneme zımara...

SM-J610F cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
    Bre mélunu lani, bre zalimi şeytan sanki bir hafta tavan gittin de patinaj çekiyorsun.
    Sana demedim mi sür 2lere orada milleti dökersin burada biri iner onu biner sonrasında cehenneme zımara. Bre kafasız, ifrit...

3.  Alıntı Originally Posted by Atik Yazıyı Oku
    Arkadaşıma bizi kıskanan ülkelerden birinde yaşayan teyzesi 15yıl önce imkb den hisse senedi almış. Elindeki ekstreyi bende bu işle uğraştığım için bana sordu 4 tane senet portföy yapmış şimdiki karşılığı 195000 usd, o dönem yatırılan para 27500tl...
    Haram zıkkım olsun sana maaşın, koltuğun...
    Muço ya lafım yok bu kadar toleransa yinede 40 krşlarda değiliz sağolsun.

Neyini kıskansınlar a be kardeşim dolar oldu 8 tl senin 10 tl eridi değeri 2 tl'nin altına düştü tl'den de atılacak sıfırda kalmadı ..
    Son düzenleme : kabile reisi 61; 09-09-2020 saat: 20:01.

Alıntı Originally Posted by kabile reisi 61 Yazıyı Oku
    Neyini kıskansınlar a be kardeşim dolar oldu 8 tl senin 10 tl eridi değeri 2 tl'nin altına düştü tl'den de atılacak sıfırda kalmadı ağlanacak halimize hala Padişahım çok yaşa diyebiliyorsak yurdum insanı kafayı sıyırmış demektir yok efendim aklımız başımızda diyorlarsa bir yerlerde arıza var bulmak lazım o zaman gözlerimize perdemi indi acaba yok efendim görüyoruz ne alaka diyorlarsa yurdum insanı cehalet içinde fatih nurullah'a başvurup hallarını anlatmışlar o da kuvvetli nefesiyle milletin basiretini bir güzel bağlamış şimdi yurdum insanı gerçeklere bi haber kalmışlar ama diğer taraftan sözde şeh efendi ak partili belediyeden kıymetli arsayı neredeyse bedavaya getirmiş düşük fiyata kapatmış eeee öyle ya bal tutan parmağını yalıyormuş tıpkı amerikalı coni bacaksız Co gibi..Ahlar,veballer,günahlar,mağduriyetler,zulüml er,hak yemeler,Garibanın,mazlumların,tüysüz yetimin haklarını çalmalar say say bitmiyor kardeşim ama Allah geç olsa bile muhakkak hesap soracaktır adaleti,hakkaniyeti gereği kimsenin yanına koymaz diye inanıyorum..Bizlerde de çoookkk suçlar var 18 yıldır bu eleştirdiğim şahıslara oy verip günahlarına ortak oldum..Onlar her zama kazandılar biz daima maddi ve manevi kaybettik çünkü gönül bağımız yoktu sadece oyumuzu verdik ülkemize faydaları ,hizmetleri olsun diye ama onlar hep kendilerine çalıştılar hatta kanunları bile kendilerini korumak menfaatleri için çıkardılar ve çıkarmaya devam ediyorlar..
    Ama reisim lozanın gizli maddelerine rağmen 2004 den bu yana farklı noktalarda dogalgaz ve petrol bulduk
    Oranın emeklisi de buranın parasıyla 33000 alabilir Asgarî ücretli bir yıl çalışarak sıfır km araç da alabilir.Bizi bu dıj güçler ve içimizdeki hainler varya o yüzünden böyle oluyeaah yoksa ohohooo.

5. Burada bazı arkadaşlar temettü vermeyen, bedelsiz bölünme yapmayan akşam sabah sövdükleri şirkete paralarını bağlayıp batırmışlar sonrada herkesi kendi gibi görüp şirketleri ve devleti iflas ettik edebiyatı ile yargılıyorlar..

Ya bir uzanın ya!

Bak 85 den aldım yarın 97, 98 den vereceğim yeter bana

Sonra bir daha uğrarım.

Bu kağıdın 10 TL leri göreceği günlerde nasibimiz çıkarsa o zaman uzuncu oluruz.

Şu an mı

Al sat ver kaç.

Yatırım tavsiyesi olmayıp düşününce olur mu diye yazdık...

Redmi Note 8 Pro cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

6. Cevahir hanım doğru söyliyirrr elleri hamurlu akıl veriyiyiirr sevildiğinizi bilin Reisim.desemde inanma..

7. Bu adamların mesleği dolandırıcılık
    durup dururken 1 tl beklentisi yarattı 1 kac sene bunun ekmeğini yer, olmaz degil zaten yaklasti dolar 10tl olunca ihlas 1 tl olur 10 cent dengesi onemli
    simdi yarin 1 tl olur ceza alan bir terbiyesiz ilkokul turkcesiyle hakarete baslar diye acikliyorum hissenin 1 tl olmasi onemli degil o fiyatta tutulmasıdır kastim
    ihlas finanstan dolandirdigi paralari ky ye dagitacagini mi saniyorsunuz adamlar profesyonel
    450 milyon dolar coktan yerini buldu

8. mucait oren kim oldugunu unutmayin
    https://www.siyasetcafe.com/iste-ihl...ari-63747h.htm

Sayfa 295/907 İlkİlk ... 195245285293294295296297305345395795 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •