Yahu spekCan tam satsammi diye düþünürken niye yapýþtýrdýn ki bunu![]()
Yahu spekCan tam satsammi diye düþünürken niye yapýþtýrdýn ki bunu![]()
Yazdýklarýmýn hepsi hayal ürünüdür ve asla al sat yada tut tavsiyesi deðildir
OK-SÝR,pala sizin damýnýza konsun darýlarýnýzý biçsin..Sizin anlayacaðýnýz ve hak ettiðiniz tüm dilleri kullandým ama görüyorumki onurlu ,gururlu,mert insanlarýn vicdanen kabullenemeyeceði içine sindiremeyeceði bu uyarýlara siz eyvallah yarabbi þükür ,biraz daha,biraz daha,daha çok istiyoruz,yüzünüz kýzarmadan hayasýzca daha yokmu diyenlerdensiniz.. Yani kiþiliðiniz,karakteriniz,kimliðiniz ortada hem Kartalgaga,Kabile Reisi'ni oltaya,kumpasa getirende siz deðilmisiniz sevdiðimin evlatlarý sizin ne iþ yaptýðýnýzý þimdi daha iyi anlýyorum, iyi satýþlar diliyorum...
Atik,bana biþey yazmana düþüncelerini anlatmana gerek yok nasýl uygun görüyorsan öyle hareket etmekte özgürsün..
Forum daþlarýn yeni yýlýný kutlar bol kazanclar getirmesi dileklerimle
Þimdi yarýn bir gün bu möco katarlýlarla iþ yaparmý bir zamanlar sedir adasý projesi vardý bence bunlar yeni bir proje üstüne bence calýþma yapmalarý gerek ytd
Tabiki herkesin olduðu gibi bende düþüncelerimde özgürüm fakat aramýzda kadim bir dostluk var. Ayrýca hastalýðýmda bana bir geçmiþ olsunu bile çok gören ortaklar varken zor günümde verdiðin maddi manevi desteði unutmam. Arzuhalim bu yüzdendir.
SM-J610F cihazýmdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Benim manevi kardeþlik görevim neyi gerektiriyorsa o þekil hareket ettim ancak size bir faydam da dokunamadý insanlýk adýna .. ..Emin olun bu gün,yarýn,öbür gün sonsuza dek ne zaman alo dersen özelimden yazarsan gerek maddi gerekse manevi anlamda koþarým gelirim çünkü biz peygamberimizi görmeden inanan ve iman edenlerdeniz..Benim buradaki serzeniþim sana ve bana utanmadan,sýkýlmadan,haya etmeden hakaret eden bunu bilinçli yapan ve bunu alýþkanlýk haline getiren kiþiliði geliþmemiþ karakteri zayýf kiþi yada kiþilere karþý zafiyette bulunmanýzdý kaldý ki gönül koyma gibi bir hakkýmýn olmadýðýný da biliyorum sadece üzüldüm...Neyse takma kafana her þeyin baþý saðlýk dert etme kendine ben senin düþmanýn deðilim elbet dostunum,arkadaþýným,kardeþinim..Selamlar..Allah'a emanet ol..
Offf aman allahým, yani þu ihlas tavan olmasa tahtasýna bakýlmaz ne sýkýcý ne sýkýcý![]()
Yazdýklarýmýn hepsi hayal ürünüdür ve asla al sat yada tut tavsiyesi deðildir
Yer Ýmleri