Hus bu kez öyle olmayacak galiba.1 TL nin içinden geçecek gibi.Sende emin konuþamýyorsun.
Hus bu kez öyle olmayacak galiba.1 TL nin içinden geçecek gibi.Sende emin konuþamýyorsun.
Yatýrým tavsiyesi deðildir.
Bre mélunu lani, bre zalimi þeytan sanki bir hafta tavan gittin de patinaj çekiyorsun.
Sana demedim mi sür 2lere orada milleti dökersin burada biri iner onu biner sonrasýnda cehenneme zýmara. Bre kafasýz, ifrit...
SM-J610F cihazýmdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Ama reisim lozanýn gizli maddelerine raðmen 2004 den bu yana farklý noktalarda dogalgaz ve petrol bulduk
Oranýn emeklisi de buranýn parasýyla 33000 alabilir Asgarî ücretli bir yýl çalýþarak sýfýr km araç da alabilir.Bizi bu dýj güçler ve içimizdeki hainler varya o yüzünden böyle oluyeaah yoksa ohohooo.
SM-J610F cihazýmdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Burada bazý arkadaþlar temettü vermeyen, bedelsiz bölünme yapmayan akþam sabah sövdükleri þirkete paralarýný baðlayýp batýrmýþlar sonrada herkesi kendi gibi görüp þirketleri ve devleti iflas ettik edebiyatý ile yargýlýyorlar..
Ya bir uzanýn ya!
Bak 85 den aldým yarýn 97, 98 den vereceðim yeter bana
Sonra bir daha uðrarým.
Bu kaðýdýn 10 TL leri göreceði günlerde nasibimiz çýkarsa o zaman uzuncu oluruz.
Þu an mý
Al sat ver kaç.
Yatýrým tavsiyesi olmayýp düþününce olur mu diye yazdýk...
Redmi Note 8 Pro cihazýmdan Tapatalk kullanýlarak gönderildi
Cevahir haným doðru söyliyirrr elleri hamurlu akýl veriyiyiirr sevildiðinizi bilin Reisim.desemde inanma..
Bu adamlarýn mesleði dolandýrýcýlýk
durup dururken 1 tl beklentisi yarattý 1 kac sene bunun ekmeðini yer, olmaz degil zaten yaklasti dolar 10tl olunca ihlas 1 tl olur 10 cent dengesi onemli
simdi yarin 1 tl olur ceza alan bir terbiyesiz ilkokul turkcesiyle hakarete baslar diye acikliyorum hissenin 1 tl olmasi onemli degil o fiyatta tutulmasýdýr kastim
ihlas finanstan dolandirdigi paralari ky ye dagitacagini mi saniyorsunuz adamlar profesyonel
450 milyon dolar coktan yerini buldu
mucait oren kim oldugunu unutmayin
https://www.siyasetcafe.com/iste-ihl...ari-63747h.htm
Yer Ýmleri