İsmail bey sermaye piyasalarına toplumu bilinçlendirmek gerekiyor daha fazla bu ortaokulda başlamalı toplum bu konularda çok zayıf elimden geldiğince çevreme bu konuları anlatıyorum fakat şu coinleri gördükçe çıldırıyorum örneğim BİST’te Akbank işbank garantinin piyasa değerini topla bir coının piyasa değeri zor ediyor ,spor hisseleri ,dovız borçu özsermayesini geçmiş hisseler ...vs bunları gördükçe bende bazen kendimden şüphe ediyorum fakat geçmişim doğru yolda olduğumu her zaman gösterdi üstüne koya koya gitmeli yatırımcı ,çok bilmişlik yapmadan her bilgi değerlidir !
Unutmadan geçen hafta şirketi aradım biz dedim kurumsal olarak kimlere malzeme ,ürün veriyoruz sitemizde bir referans bölümü olsa yatırımcılarınız için daha düzgün ve şeffaf olur dedım cvp olarak yapmayız ürün gamımıza saldırı olur onu yapmaya çalışırlar dedi bayan ama dedim dipnotlarınızda bile yazıyor rakibimiz yok diye ve kalitemizde üretim yok diye yazıyor dedim haklısınız dedi sermaye artırımı sordum bu konu gündemde değil olsa bile sizle birlikte biz anca duyarız dedi
Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi