Sayfa 295/337 İlkİlk ... 195245285293294295296297305 ... SonSon
Arama sonucu : 2696 madde; 2,353 - 2,360 arası.

Konu: TMPOL - Temapol Polimer Plastik

1.  Alıntı Originally Posted by İSMAİL Yazıyı Oku
    Moral oldunuz, benim disimda sirkete guvenenlerin olmasi beni rahatlatiyor.

Redmi 5 Plus cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
    İsmail bey sermaye piyasalarına toplumu bilinçlendirmek gerekiyor daha fazla bu ortaokulda başlamalı toplum bu konularda çok zayıf elimden geldiğince çevreme bu konuları anlatıyorum fakat şu coinleri gördükçe çıldırıyorum örneğim BİST’te Akbank işbank garantinin piyasa değerini topla bir coının piyasa değeri zor ediyor ,spor hisseleri ,dovız borçu özsermayesini geçmiş hisseler ...vs bunları gördükçe bende bazen kendimden şüphe ediyorum fakat geçmişim doğru yolda olduğumu her zaman gösterdi üstüne koya koya gitmeli yatırımcı ,çok bilmişlik yapmadan her bilgi değerlidir !

Unutmadan geçen hafta şirketi aradım biz dedim kurumsal olarak kimlere malzeme ,ürün veriyoruz sitemizde bir referans bölümü olsa yatırımcılarınız için daha düzgün ve şeffaf olur dedım cvp olarak yapmayız ürün gamımıza saldırı olur onu yapmaya çalışırlar dedi bayan ama dedim dipnotlarınızda bile yazıyor rakibimiz yok diye ve kalitemizde üretim yok diye yazıyor dedim haklısınız dedi sermaye artırımı sordum bu konu gündemde değil olsa bile sizle birlikte biz anca duyarız dedi

Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi

2. Sent from my iPhone using Tapatalk

3. Hissesi tavan olupta morali sıfır olan bir benim galiba :-)

4.  Alıntı Originally Posted by İSMAİL Yazıyı Oku
    Hissesi tavan olupta morali sıfır olan bir benim galiba :-)
    tavana kadar 50 bin lot var ama gerçek alıcı yok bu yüzden olmasın

5. tavanda 138 bın lot gordum bı ara alan satıyor haklısınız

6.  Alıntı Originally Posted by ofis Yazıyı Oku
    tavana kadar 50 bin lot var ama gerçek alıcı yok bu yüzden olmasın
    Hikaye lazım haber lazım tavanda kendi kendine mı sattı olamaz mı olabilir...

Redmi Note 8 Pro cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.

7.  Alıntı Originally Posted by haldırhuldur Yazıyı Oku
    Hikaye lazım haber lazım tavanda kendi kendine mı sattı olamaz mı olabilir...

Redmi Note 8 Pro cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
    son dönemde bütün kademelerde bir cepten diğerine hareket var bence … bu fiyatlarada bu şekilde geldi

8. çok düşük hacimler ile vede çok sert düşmüş idi...bu tür düşüşlerin olası tepkisi de aynı şekilde sert olur..endeks biraz daha olumlu devam ederse ? tmpol de bu çıkışın devam etmesini bekliyorum..bilançoya gelince ben 5-7 milyon civarlarında bir kar bekliyorum..

tmpolün 27 milyonluk bir stoğu vardı..hammadde fiyatları çok agresif çıktı..buda stok karını çok artırır..ayrıca ikinci çeyreğin de iyi olması konusunda pozitifim...tmpolin sektöründe rakipsiz olması kar marjını da olumlu etkileyecektir...en geç bu ayın sonlarına kadar bilanço beklentileri satın alınmaya başlanacaktır..
    ALLAH ım bana doğruyu doğru, yanlışı da yanlış olarak göster ve bana doğru ile amel etmeyi nasip et

Sayfa 295/337 İlkİlk ... 195245285293294295296297305 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •