Hacim güzel kapanýþ güzel ismail abi tahtayý izlendin mi bilmiyorum blok alýmlar fazlaydý aktif olarak bu sefer farklý sanki ….17,70 hatta 20 geçilmeden yükseliþe inanmam
Tapatalk kullanarak iPhone aracýlýðýyla gönderildi
Hacim güzel kapanýþ güzel ismail abi tahtayý izlendin mi bilmiyorum blok alýmlar fazlaydý aktif olarak bu sefer farklý sanki ….17,70 hatta 20 geçilmeden yükseliþe inanmam
Evet hacým guzeldi, tahtayý 5 yýldýr ýzlýyorum, hiç deðiþmiyor maalesef her yukarý atagýnda arkasýnda kademede boþluk býrakýyor dun yýne kademede buyuk boþluklar oldu en buyuk eksýlýk tahtada yukarý hareketlerde arkasýnda kademeleri dolduramýyor olmasý , trend yukarý demek için henüz erken 17,70 üzerinde kalmaya baþarýrsa güçlenerek devam eder.
Tedirgin edici yerde.dun bugün 1 lira tokatladim.Allah bereket versin.her zaman kazandýrdý temiz ve kýsa.tekrar görüþmek üzere.
16 üzerinde neden duramýyor paldýr küldür neredeyse eksiye geçecekti 15,80 kapadý acaba teknýk olarak ne durumda grafik varmýydý
Þirketle defalarca tlf görüþmesi yaptým þirketin amacý ve konusu hakkýnda özellikle 2., 3. Ve 4 madde hakkýnda bunlarý üretmiyoruz sadece plastik levha üretiyoruz diyor halbu ki esas sözleþme de ambalaj ve boru diyor bu konuda üretim tesisleri gezen oldumu ?bu konu hakkýnda daha detaylý bilgi alýrýz ve yetkili bana tlfda bunlarý üretme yetenegimiz var ama þu an üretmiyoruz diyor ayrýca kurumsal olarak kimlerle çalýþýyoruz diyorum bu gizli diyor rakiplerimiz duyursa bu ürünlere yönelir diyor bana saçma geldi referanslar ne kadar güçlü o kadar çok yatýrýmcý demek ?iþ haberi sipariþ hiç haber düþmüyor dedim karýmýzý ,ciromuzu etkileyecek þekilde olursa mutlaka haber veririz dedi .
arkadaþlar ben yaklaþýk 5 aydýr 16,07 maliyet ile taþýdýðým tmpol hisselerimi sadece %1 lik kar ile geçen hafta çarþamba günü verdim...ilk aldýktan bir hafta sonra 25,50 yi görerken bile satmamýþtým..ama son zamanlarda sabrým iyicene tükendi...þirket küçük sermayelidir ,büyüyen ve iyileþen bir þirket ...ama tahtada sanki lot sayýyorlar ve kimseye ekmek yedirmeyeceklerine dair izlenimler edindim...zaten ben sattýktan ertesi günü 17,55 leri ilginç bir þekilde gördü ve sonraki gün de hisseyi düþürdüler..bu iðrençlikler hiç hoþuma gitmiyor...uzunda yine de kazandýracaðýna inanýyorum ama þahsen benim sabrým bitti..
çýkardýðým nakitim ile gedza hissemde fuul oldum...artýk nasip ne olur bilemem...ben kalan dostlara baþarýlar diliyorum..yolunuz açýk olsun...ileride yolumuz tekrardan kesiþir mi bilemem...herþey nasip kýsmet diyorum..
ALLAH ým bana doðruyu doðru, yanlýþý da yanlýþ olarak göster ve bana doðru ile amel etmeyi nasip et
Yer Ýmleri