Yok abi bizim için zaman sıkıntısı var. Ayrıca şu an sağlık sorunları biraz engel. Ama bilgimiz oldu en azından. Bundan sonra tüm yoğunluğumuz düğün hazırlıkları olacak.
Printable View
CHP aday vurusu yapanların geçmişiniiyice araştırmalı ahlaksız menfaatçi rüşvetçileri partiye almamalı bu parti büyük önder ATATÜRK ün partisidir bu ruhu taşımayanlar bu partiye yaklaştırılmamalı adaylara uyulması gereken yüksek ahlak ilkeleri metni yazılmalı altına imza attırılıp yüce TANRI nın huzurunda yemin ettirilmeli seçmenin oyunu alıp başka partiye geçenlere ağır para cezaları getirilmeli siz bu partiye oy veren seçmenin oyunu alıp başka bir partiye götüremezsiniz oy partiye verilmiştir ne deöek yahu sen CHP seçmeninin oyunu al götür siyasal islamcı partiye devret cumhuriyetimizi yıkmak isteyen ATATÜRKe saldıran lanetleyen heykellerini yıkıp sürükleyenlere nasıl götürürsün bu bir ahlaksızlıktır bu gün millet ittifakı adayının karşısına siyasal islamcılara destek olmaktan vaşka bir izahı yok bu zihinsel egolarına uyarak kazanamayacağının bile bile aday oluyorlar bunlar TÜRKİYE nin yıkılma tehlikesi altında olduğunu göremiyorlarmı sokaktaki insanlar bile bunu biliyor bu gün ülkemiz ekonomik olarak iflas etmiştir bir ayda 14 milyar dolar cari açık veriyor araplar atalarımızdan kalan varlıklarımızı ucuza kapatmak için para veriyorlar siyasal islamcılar iktidarda kalırsa çok karlı çıkacaklarını biliyorlar seçime kadar dolar patlamasın diye azar para gönderiyorlar kk oğlunu eleştiriye gelince kk sokaktaki seçmenin arap hayranı olduğunu biliyor TÜRKİYE nin yıkılma tehlikesinin olduğunu çok iyi biliyor onun için ılıman islamcı partileride yanına alarak siyasal islamcıları alt menin mümkün olduğunu biliyor hiç kimse kk oğlunun yaptığını yapamazdı TÜRKİYE muhalefetini bir araya getiremezdi uzlaştıramazdı cumhurbaşkanlığıda hak ettiği bir makamdır sokaktaki insan TÜRKİYE nin ne kadar büyük tehlike altında olduğunu bilmez zaten bilse ne muharreme nede diğer küçük partiye oy vermez TÜRKİYE cumhuriyeti bu siyasal islacılarla hem elli yılını hemde mal varlığını kaybetti üstüne birde arap ülkesi olma riski var uyabın kendinize gelin ulu önder ATATÜRK ün dediği gibi hattı müdafa yok sathı müdafa vardır
Ben Bahçeli'nin YSK ya ne diyeceğini merak ediyorum.
Yer Kapma - 326. Bölüm
https://www.youtube.com/watch?v=Gp7kyJOAIAc
Okuduğum okulun şimdiki İlkokul müdürü meslek tanıtım günleri için ulaştılar
Ama bitirdiğim bölümde sadece 7-8 sene çalıştığım için iyi örnek olamam diye kabul etmedim .
Sn işçi74
Mütehitmisiniz, hırsız müteahitmisiniz, neden bu kdr zorunuza gitti benim hırsız müteahitlere sövmem size mi dokundu. Sizde mi ağzından allah din kuran düşürmeyen hırsızlardansınız.