Kırmızı ayakkabı bu cazibesini unutsan bile 14_15 den yine rüyana düşer :)
Printable View
Is bana kalsa ....:)
Asuzu direkt 100
Derimod 50...
elimi öpene oda... yoksa 1 lot bile yok...!:)
beni degil parayi takip etmelisiniz..!
Koskoca sabanci holding : Ayakkabi zincir magaxalari markalar satin alaxagim diyorsa bu sektorde ışik ve para gordukleri icindir.. sabancinin bir suru yatirim danismani var oxforud mezunu ultra ust duzey ekonomistler harvird mezunu abiler... Paranin kokusunu 2500 km uzaktan alabilecek kadar hassas burun sahibi okumus cocuklar bunlar..
bunlarki ayakkabi zincir marka satin alacagiz diyorlarsa para oradadir..
şimdi buyuk ustad Alpayin "sen ask nedir bilmezsin"
hic kırmizi ayakkabi almadin ki sarkisi aklima geldi...
nerede kalmistik?...
neyse
bugun yazdigim 12 den sonraki 2-3 yazi blogumda yayimladigim yazilardan ve bu gozlemlere gore piyasa yogunlasmasi ayakkabi sektorunde bazi sirketleri otomotiv kadar degerli yapiyor..!
Sabirli olan kazansin...:)!
10.80 den sattığım malı 11.90 dan yerine koydum. Günün zararı. Demek ki hiç kıpırdamamak lazımmış :)
Naptın,dün nereye gittin dedim arkadaşa demez mi hava bozuktu ben de avm ye takildim falan..çok hoşuma gitti iki tane derimod ayakkabi aldim dedi..beni bi gulme tuttu..niye güluyorsun deyince; hiç ortagimda derimoda ayiptir soylemesi bilseydim alacagini ortak indirimi yaptirirdik vs dedim gulüstuk..cok surmedi yesillendi ortalik...derimodda gunluk hayatla borsa eşgudum halindeydi bugün benim icin..umarim devam eder o muhtesem vitrin ve urunlerin hakkı gercek degerine ulasir ne diyeyim..
[QUOTE=a_ozdemir34;1596838]10.80 den sattığım malı 11.90 dan yerine koydum. Günün zararı. Demek ki hiç kıpırdamamak lazımmış :)[/QUOTE yazıyı okuyunca nokta atısını bir ben yapmamısım yani benim 10.82 satıs 11.90 seans durdurmadan sonraki alıs.200 lotum gitti
Benim için fiyat önemli değil iztar 1.80 den 2.80 _ glyho 3 TL den 4.90 hala elimde _derimod 7.80 den aldım 7.80 verdim .9.20 den aldım .al satla 5 TL maliyet hala duruyor.cmbton 42 TL den 52 TL - safkar 1.96 dan 3.10 a asuzu 11 TL 13 TL ye daha bunlar nazar boncuğu .Benim için fiyat önemli değil ben trend yolcusu .Derim benim için bitmedi ...12.70 den aliciyim
[device_name] cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Trader adam %80 hareket için satar
[device_name] cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Cok buyuk isi bilen traderler var derimodda... film izlemekten daha keyifli... bakalim hangi trader digerlerini alt edecek...:)!