Sayfa 239/761 İlkİlk ... 139189229237238239240241249289339739 ... SonSon
Arama sonucu : 6087 madde; 1,905 - 1,912 arası.

Konu: DERIM - Derimod

1. Acemsah abi bak Dagi hissesinde birşeyler olacak incele derim.sonra kaçarsa pişman olmayak

[device_name] cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
    risk ve kar bana ait kimseye yatırım yönlendirmesi olmasın.Yatırım danışmanı değilim kendi bacağımdan asılırım.
    Nakit kraldır.

2.  Alıntı Originally Posted by kahramanbey Yazıyı Oku
    Acemsah abi bak Dagi hissesinde birşeyler olacak incele derim.sonra kaçarsa pişman olmayak

[device_name] cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
    yine dayanamayip sattin degil mi...
    eh 12 den alirsin artik derimodu...!
    kirmizi ayakkabinin cazibesi seni uyutmayacak...!
    Néy Nâmé...!
    Solve catenas, esto liber, puer. Quot filum et armillae aureae sunt? Amphora avida non impletur.

3. Dagi de pazarlama sektörü.. derim tetikliyordur..

GT-N7100 cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
    YATIRIM, sonu yanlış giden SPEKÜLASYONDUR. EĞER, zamanında spekülasyondan çıkmazsanız MECBUREN yatırımcı olursunuz.

4. Kahramanbey kabak tadı verdin gerçekten. Laftan ve halden anlamadığın ve anlamanı beklemediğm için yönetime sizi şikayet ettim. Aşağıda şikayet yazım mevcut. Lütfen artık yeter diyeceğim ama anlamanı beklemiyorum.

Bu arkadaşı ikaz eder misiniz lütfen. Yönlendirme yapıyor ve aldığını, sattığını, fiyatları, hangi hisseyegittiğini ,hangisinden çıktığını, yüksek kar yapmış gibi göstererek, pozisyon aldığı veya alacağı hisseye yönlendirme yapıyor. Herkesi huzursuz ettiği gibi , forum kurallarını da sürekli ihlal ediyor.

Gereğinin yapılmasını rica ederim.

5.  Alıntı Originally Posted by mdal Yazıyı Oku
    Dagi de pazarlama sektörü.. derim tetikliyordur..

derimodun ekurisi tetikleyeci olsa olsa desa ayakkabidir..
    onun haricinde hic bir hisseyi etkilemez...
    Néy Nâmé...!
    Solve catenas, esto liber, puer. Quot filum et armillae aureae sunt? Amphora avida non impletur.

6. Desa ile derim kıyaslamam geri sayfalarda mevcut..

YATIRIM, sonu yanlış giden SPEKÜLASYONDUR. EĞER, zamanında spekülasyondan çıkmazsanız MECBUREN yatırımcı olursunuz.

Duhul
    Feb 2017
    İkamet
    istanbul-amasya
    Gönderi
    3,006
     Alıntı Originally Posted by fatihrustu Yazıyı Oku
    Kahramanbey kabak tadı verdin gerçekten. Laftan ve halden anlamadığın ve anlamanı beklemediğm için yönetime sizi şikayet ettim. Aşağıda şikayet yazım mevcut. Lütfen artık yeter diyeceğim ama anlamanı beklemiyorum.

Bu arkadaşı ikaz eder misiniz lütfen. Yönlendirme yapıyor ve aldığını, sattığını, fiyatları, hangi hisseyegittiğini ,hangisinden çıktığını, yüksek kar yapmış gibi göstererek, pozisyon aldığı veya alacağı hisseye yönlendirme yapıyor. Herkesi huzursuz ettiği gibi , forum kurallarını da sürekli ihlal ediyor.

Gereğinin yapılmasını rica ederim.
    bunun söylediği 10 seyden 9 u boş masal ego tatmini yapıyor .. muhtemel kredili 3-5 mal alıyor giderse 1-2 kademen veriyor
    Mal sahibi Mülk sahibi..hani bunun ilk sahibi .. mal da yalan mülk te yalan..var birazda sen oyalan..

8. Ben de elli defa alıyorum , satıyorum ama şurdan aldım şuradan sattım, şuraya beklerim, şu gidecek diye yazmıyorum. Lütfen ama yetiversin. İyi hoş arkadaşsın da, biraz abarttın.

Sayfa 239/761 İlkİlk ... 139189229237238239240241249289339739 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •